Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Tínedžerke zachránila život esemeska

KUALA LUMPUR - Malajzijská tinedžerka stihla poslať svojej matke varovnú SMS správu a zachránila sa tak pred mužom, ktorý jej v noci vtrhol do spálne. Na krik matky pribehol strýko, ktorý vylomil dvere a muža vyplašil. Votrelcovi sa podarilo uniknúť zadnou časťou domu.

Sedemnásťročná Salima Mohamad Noor vypovedala, že ju v noci zobudili zvláštne zvuky a všimla si, že je v dome cudzí muž. Vzala do rúk mobilný telefón a poslala matke varovnú SMS správu. Stihla ju odoslať tesne v okamihu, keď muž vtrhol do jej izby a priložil jej ku krku nôž. "Bola som vydesená a keď sa mi začal vyhrážať smrťou, začala som kričať. Povedal, že mi nikto nepríde na pomoc, lebo zamkol zvonku dvere spálne mojej mamy," uviedla Salima.

Hlasný krik matky v spálni však privolal Salimovho strýka, ktorý vykopol dvere a votrelca vyplašil. V súčasnosti vlastní zhruba 80 percent Malajzijčanov mobilný telefón. V písaní SMS správ sú zbehlí najmä tinedžeri, pretože textové správy sú lacnejšou alternatívou v porovnaní s telefonickými hovormi.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu