Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Tínedžerka (18) prijala náhodnú žiadosť o priateľstvo na Facebooku: Úplne jej to zmenilo život

Rebecca na Facebooku stretla svoju lásku Zobraziť galériu (3)
Rebecca na Facebooku stretla svoju lásku (Zdroj: Facebook)

PLYMOUTH - Osemnásťročná Rebecca Luffová netušila, že jej život sa prevráti hore nohami, keď prijala žiadosť o priateľstvo od neznámeho mladíka. Do toho sa totiž šialene zamilovala a už čoskoro sa chystá ho na niekoľko mesiacov navštíviť. Ako sa skončí tento ľúbostný príbeh, ukáže čas.

Žiadosti o priateľstvá od neznámych ľudí na Facebooku považuje väčšina ľudí za otravné, no Rebecce prijatie jedného z nich zmenilo život. Dvadsaťpäťročného Michaela Younga predtým, než si ju pred dvomi rokmi náhodne pridal medzi priateľov, vôbec nepoznala. Dvojica si pozvoľna začala písať. Komunikovali spolu čoraz častejšie, až si jedného dňa uvedomili, že sa do seba zamilovali. Malo to však jeden háčik - Rebecca je z Veľkej Británie, Michael žije na druhom konci sveta - v Austrálii. 

Tínedžerka (18) prijala náhodnú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Mladý pár však zatiaľ dokázal zdolať aj túto prekážku. Vlani v septembri pricestoval Young na tri týždne za svojou láskou do Anglicka, pričom si na pár dní odskočili aj do Amsterdamu. "Keď sme si začali písať, ani vo sne som nečakala, že sa z toho vyvinie niečo tak vážne. Keď sme sa prvýkrát stretli osobne, pripadalo mi to, akokeby som ho poznala celý svoj život. Nebolo to vôbec trápne, jednoducho to všetko do seba krásne zapadlo," povedala tínedžerka denníku Plymouth Herald. 

Tínedžerka (18) prijala náhodnú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Po tom, čo sa päť mesiacov nevideli, si teraz Rebecca berie tri mesiace voľno z práce, aby mohla ísť pozrieť Michaela do Austrálie. Chystajú sa cestovať a užívať si spoločnosť toho druhého. Uvedomujú si ale, raz príde deň, kedy sa budú musieť rozhodnúť, ktorý z nich opustí svoju rodnú krajinu a presťahuje sa na opačný koniec sveta. "Viem, že to môže znieť gýčovo, ale ak sme si súdení, tak potom nájdeme cestu, ako byť spolu," uzavrela dievčina. 

Viac o téme: LáskaFacebookŽiadosť o priateľstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu