Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Posledná rozlúčka s mŕtvym sa zmenila na čistý horor: VIDEO hyenizmu od pohrebákov

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: YouTube)

AKKRA - Útok na mŕtvolu pre smiešnu sumu. Pozostalí zažili šok. Video odhaľujúce odporné konanie zamestnancov pohrebníctva je viac ako nechutné. Úcta išla bokom a pre pár drobných prerušili poslednú rozlúčku so zosnulým.

Muži z miestneho pohrebníctva vykonali niečo, čo si naozaj nikto pri poslednej rozlúčke nezaslúži. Všetko sa odohralo pre 150 ghanských cedi (32 eur). Rodinní príslušníci totiž podľa výpovede jedného zo zamestnancov pohrebníctva nezaplatili sumu za oblek, ktorý bol mužovi oblečený a následne s ním rodina ušla. Majiteľ pohrebníctva to ale nenechal bez odozvy.

Posledná rozlúčka s mŕtvym
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Dvaja z jeho zamestnancov boli vyslaní a svojou prítomnosťou prerušili poslednú rozlúčku s nebohým. V momente ako mala byť rakva spustená do hrobu sa na mieste objavili. A tak vzniklo video, ktoré šokuje. Nebohého muža vytiahli z rakvy, položili si ho na ramená a odniesli ho preč. Na záberoch je vidieť, že ma mŕtvola oblečený šedý oblek a rukavice.

Posledná rozlúčka s mŕtvym
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Majiteľ celý incident vysvetlil tým, že rodina nechcela zaplatiť a preto si telo chceli odviezť späť až do doby, kedy nebude dlžná suma vyplatená. Niekto z prítomných sa ale zhostil zodpovednosti a dlh uhradil, aby bolo telo vrátené a v pochovávaní rodina mohla v pokoji pokračovať. 

Viac o téme: HrobMŕtvolaRakva
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu