Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Šéf každé ráno vozil svojho zamestnanca (24) do práce: Daniel sa mu odvďačil najhoršie, ako mohol

Z Butlera sa vykľul obyčajný zlodej
Z Butlera sa vykľul obyčajný zlodej (Zdroj: profimedia.sk)

LACEBY - Šéf mu plne dôveroval a navyše ho každý deň vozil do práce. Daniel Butler z anglického grófstva Lincolnshire sa mu ale odvďačil tak, že ho systematicky okrádal a spôsobil škodu za desaťtisíce libier. Ako sa hovorí, za dobrotu na žobrotu.

Dvadsaťštyriročný Daniel odplatil dobrotu svojho zamestnávateľa tým najhorším spôsobom. Opakovane ho okrádal a spôsobil tak firme škodu vo výške 28-tisíc libier (32-tisíc eur). Oliver Margarson pritom mladíka každé ráno vozil do práce, len aby nemusel dvakrát prestupovať na autobus. On ako vedúci skladu si zatiaľ domov posielal balíky plné tovaru, ktorý sa mu práve hodil. Raz to boli hračky pre svoje deti, inokedy elektronika.

Nedôverovali opatrovateľke a urobili dobre: VIDEO, čo robila za chrbtom vojnového veterána

Keď Margarson zistil, že práve Butler je ten, kto mu dlhé mesiace spôsobuje škodu, nechcel tomu veriť. Polícia v dome zlodeja objavila viac ako 800 elektronických zariadení, počítačových hier a ďalších vecí, ktoré ďalej predával na eBayi a Amazone, informoval denník Grimsby Telegraph. Napriek tomu ho súd odsúdil len na podmienečný trest vo výške 26 týždňov a 150 hodín verejnoprospešných prác. Taktiež musí zaplatiť kompenzáciu vo výške 1450 libier a ďalších 85 libier na súdne trovy. 

Šéf každé ráno vozil
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Aby sme si urobili obraz o tom, o akom človeku sa tu bavíme, tak on mal problémy dostať sa do práce, tak som sa rozhodol, že ho budem voziť. Každé ráno som kvôli tomu zachádzal pätnásť minút mimo svoju trasu, len aby som ho vyzdvihol. Vozil som zlodeja do práce, aby ma mohol okrádať. Keď polícia prišla k nemu domov, vyzeralo to tam presne ako v našom sklade. Izby plné tovaru, ktorý sme predávali. A sudca ho teraz pustil na slobodu," povedal rozčarovaný Oliver. 

Viac o téme: ZlodejKrádež
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu