Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Najnezmyselnejšia hádka o parkovaní: Vodička vyblokovala dodávku, najradšej by ste ju...

Akoby nechápala, čo od nej chce Zobraziť galériu (2)
Akoby nechápala, čo od nej chce (Zdroj: YouTube)

MANCHESTER - V tejto azda najbizarnejšej hádke ohľadom parkovania vodička nemieni ustúpiť a premiestniť svoje auto ani napriek tomu, že blokuje dodávku stojacu pred ňou. Snažiť sa pochopiť jej myšlienkové pochody by asi bolo zbytočné.

Problémy s parkovaním zažíva asi každý, kto mal kedy auto. Niekedy sa pri tom musíte vyzbrojiť poriadnou dávkou trpezlivosti. Ani tá by vám ale zrejme nebola nič platná, keby ste narazili na vodičku, ako je tá z tohto videa. Pochopiť jej konanie je priam nemožné. Pre dôvody, ktoré zostávajú všetkým neznáme, totiž odmieta zacúvať svoje vozidlo tak, aby mohla dodávka vyjsť von. Napriek tomu, že za ňou nikto neparkuje a sú tam metre voľného priestoru. 

Topoľčianska rarita: Vodiči zúfalo nadávajú, kto toto vymyslel, bol vážny expert

Zábery ukazujú, ako so svojím čiernym fordom v anglickom meste zaparkovala tak, že sa jej predok takmer dotýka zadnej časti bielej dodávky. Akonáhle si to všimne jej majiteľ, požiada vodičku, aby s autom zacúvala dozadu, lebo inak nemá šancu vyparkovať. Žena ale len drzo odpovie: "Zavolaj políciu."

Najnezmyselnejšia hádka o parkovaní:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Jej arogantný postoj muža vytočí do maxima, no vodička trvá na svojom. Vraj "má privolať strážnikov, ktorí to vyriešia". Chvíľu sa zdalo, že predsa len ustúpi, pretože otvorila dvere na aute. No urobila tak len preto, aby si zobrala svoje veci a odišla preč. Ako sa nakoniec podarilo vodičovi dodávky vyparkovať, nie je známe. 

Viac o téme: Parkovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu