Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Opitú kamarátku nechali samú pred nočným klubom: Zhrození záchranári, FOTO ako varovanie

O intoxikovanú dievčinu sa postarali dobrovoľníci
O intoxikovanú dievčinu sa postarali dobrovoľníci (Zdroj: facebook/cheltenham guardians)

CHELTENHAM - Pracovníci dobročinnej organizácie opakovane varovali pred nebezpečenstvom pitia alkoholu po tom, ako museli zachraňovať dievčinu, ktorú nechali samú jej kamaráti. Zároveň ale apelujú, aby sme ani v nepríjemných situáciách nezabúdali na svojich priateľov a starali sa jeden o druhého.

Pracovníci organizácie Cheltenhamskí strážcovia na Facebooku v nedeľu zverejnili príspevok, v ktorom informovali o tom, ako skoro ráno prišli ratovať dievčinu. Tú nechceli pustiť do nočného klubu, pretože bola príliš opitá. Jej kamarátov dnu pustili, tak sa na ňu vykašľali a nechali ju bez akýchkoľvek prostriedkov pred vchodom napospas osudu. 

Hrozivé VIDEO ukazuje, čo sa môže stať, ak spadnete opití do studenej vody

Skupina, ktorá pravidelne monitoruje zábavné podniky v meste Cheltenham, tvrdí, že keby Sarah nepomohli, mohol ju niekto veľmi ľahko znásilniť alebo nejako inak zneužiť či nebodaj zavraždiť. "Po príchode sme hneď zistili, že Sarah odmietli pustiť do klubu, pretože bola intoxikovaná a nedokázala sa udržať na nohách. Jej priatelia o tom vedeli, no napriek tomu ju nechali vonku úplne samú. Keby nás nezavolala ochranka pri vchode, mohlo sa jej hocičo stať," píše sa v statuse. 

Podobné prípady, kedy takzvaní kamaráti opustia svojich indisponovaných kamarátov, sa bohužiaľ stávajú veľmi často. "Jedného dňa sa môže stať, že vaša kamarátka sa nedostane domov a nájdu ju až na druhý deň - znásilnenú a zavraždenú. Buďte zodpovední aj za svojich priateľov. Starajte sa jeden o druhého," upozornil Terry Howard z dobročinného spolku. 

Viac o téme: Opilosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu