Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hrôzostrašný koniec dovolenky snov na Bali: Milenci (25, 26) cestou z večere takmer zomreli

Dvojica spolu často jazdievala na motorke Zobraziť galériu (3)
Dvojica spolu často jazdievala na motorke (Zdroj: Instagram)

PERTH - Mladý pár sa vracal z romantickej večere na svojej vysnívanej dovolenke, keď ich životy zrazu takmer ukončila hrôzostrašná nehoda. Bezohľadný vodič do nich narazil zozadu, následkom čoho obaja utrpeli ťažké poranenia, z ktorých sa budú zotavovať dlhé mesiace.

Austrálčania Tori van de Stadtová (25) a Louis Macindoe (26) trávili tieto dni dovolenkou na exotickom ostrove Bali. Minulý štvrtok si vyšli von na večeru. Cestou späť do hotela ale takmer prišli o život. Počas jazdy na motorke do nich totiž zozadu narazilo auto, v dôsledku čoho oboch vymrštilo do vzduchu a skončili v neďalekom jarku. 

Hrôzostrašný koniec dovolenky snov
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Dvojica mala obrovské šťastie, že po chvíli okolo nej prechádzali dvaja samaritáni, ktorí mali lekársky kurz, takže vedeli, čo treba robiť. Tori museli až do príchodu ambulancie udržiavať priechodné dýchacie cesty, inak by sa zadusila. Louisovi zas pomohli čiastočne zastaviť masívne krvácanie. I tak ale obaja utrpeli devastačné poranenia - dievčina má úplne rozmliaždenú tvár a zranenie chrbtice, jej priateľ musí v rodnej Austrálii podstúpiť kompletnú rekonštrukciu tváre. 

Hrôzostrašný koniec dovolenky snov
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: linkedin.com)

Chlapcov otec vylučuje, že by jeho syn na motorke akokoľvek riskoval. "Motorkám sa venuje odmalička a vždy, keď jazdí aj s Tori, je mimoriadne opatrný," povedal Rob Macindoe. Momentálne sa Toriina rodina snaží nazbierať finančné prostriedky, ktoré by pokryli náklady spojené s jej prevozom z Indonézie do austrálskeho Perthu, kde by mala pokračovať v liečbe. 

Viac o téme: NehodaDovolenkaBali
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu