Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nina chcela vlasy ako kráska na obrázku: FOTO Kaderníčka z nej za 200 eur urobila príšeru

Nina sa bála pozrieť do zrkadla Zobraziť galériu (4)
Nina sa bála pozrieť do zrkadla (Zdroj: Facebook/Nina Mather)

SYDNEY - Nielenže zničila kaderníčka žene vlasy, ale vypýtala si za to aj mastnú sumu! Nina Matherová sa chcela popýšiť novým účesom, namiesto toho skončila so slamou, za ktorú sa musí hanbiť. Za vlasovú katastrofu musela zaplatiť neuveriteľných 200 dolárov.

Patálie s vlasmi pozná nejedna žena. Väčšina dlhovlasých zástupkýň nežnejšieho pohlavia sa už aspoň raz stretla s tým, že kaderníčka celkom nepochopila, aký účes si zákazníčka želá. Do rovnakej situácie sa dostala aj Austrálčanka Nina Matherová zo Sydney, ktorá kaderníčke pre istotu priniesla obrázok s účesom ombré, ktorý túžila mať aj ona.

Kaderníčka zverejnila VIDEO najväčšieho hnusu, aký kedy videla: Vlasy školáčky - čistá liaheň!

V koži Niny by ste byť nechceli. Nielenže kaderníčka účes úplne spotvorila, ale Austrálčanke zničila aj vlasy. Hoci chcela mať vlasy „pobozkané slnkom“, na konci procedúry skončili ako spálené slnkom. Kaderníčka farbenie vlasov totálne odflákla, napriek tomu si za prácu vypýtala 200 dolárov (188 eur), čo Nina odmietla zaplatiť a na Facebooku zverejnila fotografie kaderníčkinho výtvoru.

Nina chcela vlasy ako
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Zavolali na ňu políciu

V salóne na odmietavú reakciu zákazníčky reagovali ponukou, že jej vlasy môžu ešte viac zosvetliť. To už Nina stratila nervy a kaderníčka privolala políciu. O dvesto dolárov salón nechcel prísť. Po príchode polície Nine ponúkli 60-dolárovú zľavu, ale to jej vlasy nevráti. Aby mohla požadovať vrátenie peňazí úradnou cestou, musela najprv zaplatiť plnú sumu.

Nina chcela vlasy ako
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Nina chcela vlasy ako
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

So zničenými vlasmi odkráčala zdrvená Nina do iného salónu krásy, v ktorom jej diagnostikovali značné poškodenie agresívne odfarbených vlasov. Výsledok farbenia bol taký hrozný, že sa uplakaná Nina odvážila ísť do práce iba v čiapke. Jej skúsenosť s kaderníckym salónom bola taká hrozná, že sa dostala na stránky austrálskych médií. 

Viac o téme: KaderníčkaFarbenieVlasy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu