Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Prestaňte diétovať, naučte sa správne jesť!

Kniha Najedzte sa štíhlosti 3 Zobraziť galériu (3)
Kniha Najedzte sa štíhlosti 3 (Zdroj: PR)

Po bestselleroch Najedzte sa do štíhlosti 1 a 2 prichádza tretia kniha – Najedzte sa do štíhlosti 3 (Prestaňme DIÉTOVAŤ – naučme sa JESŤ). Len pár dni stačilo, aby sa táto novinka zaradila medzi najpredávanejšie knihy v internetovom kníhkupectve iPark.sk.

Mgr. Antónia Mačingová Vám prináša svoje neoceniteľné rady a návody na zdravý spôsob stravovania. Nejedná sa o diéty!!!

Vo svojich knihách čitateľom jednoduchou a zrozumiteľnou formou vysvetľuje a vyvracia mýty o strave. A. Mačingová zastáva názor, že ak obmedzíte stravu, znížite aj prísun živín pre telo. Iba dlhodobá vyvážená strava Vám zabezpečí zníženie váhy a celkové zdravie. 

Úspešná novinka „Najedzte sa do štíhlosti 3“

  • V novej knihe okrem jedálnička a tipov na raňajky, desiaté a olovranty nájdete aj odpovede na vaše najčastejšie otázky týkajúce sa stravovania na dovolenkách či služobných cestách.
  • „My dievčatá po tridsiatke „ - ako predísť problémom našich predchodkýň a ako postupne napraviť to, čo sme si roky nahonobili nesprávnymi voľbami.
  • Nájdete tu aj kapitolu o olejoch, ich používaní v kuchyni či ako účinný a ekologicky čistý zdroj zdravej a žiarivej pokožky.
  • Pre dámy, ktoré preferujú domáce cvičenie tu nájdete aj kapitolu o cvičení s fotografickou prezentáciou cvikov a cvičebného plánu.

Novinka Najedzte sa do štíhlosti 3 je už v predaji v internetovom obchode iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

 
Viac o téme: Kniha Najedzte sa štíhlosti 3
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu