Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Ruská romanca: Magnát (55) sa oženil s tínedžerkou (18), s ktorou chodil od jej 14-tich

Čo tam po 37-ročnom vekovom rozdiele Zobraziť galériu (3)
Čo tam po 37-ročnom vekovom rozdiele (Zdroj: profimedia.sk)

SINGAPUR - Láska nepozná hranice a už vôbec nie tie vekové. A tak je možné, že sa bohatý ruský ropný magnát, ktorý už pomaly môže pomýšľať na dôchodok, zamiloval do mladučkej tínedžerky. Zahrňuje ju luxusnými darmi, akoby si chcel poistiť jej lásku. Najnovšie dostala bentley za takmer milión eur.

Päťdesiatpäťročný Valentin Romanov, riaditeľ singapurskej pobočky ruskej štátnej ropnej spoločnosti Lukoil, si v júli zobral za ženu len osemnásťročnú Elizavetu Adamenko. Svadba sa konala na francúzskom Azúrovom pobreží na zámku. Ich kontroverzná romanca ale pritom začala pred troma rokmi, keď mala dievčina, pochádzajúca zo sibírskeho mesta Kansk ešte len štrnásť rokov, a teda bola stále pod zákonom. A to ako v Rusku, tak i v Singapure, kde dvojica žije. 

Ruská romanca: Magnát (55)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Život si títo dvaja užívajú plnými dúškami. Chodia na drahé dovolenky a Valentin svoju mladú manželku pravidelne obdarúva vecami, na ktoré by našinec nenašetril ani za celý život. Naposledy dostala Liza Bentley Continental v prepočte za takmer milión eur. Mladá kráska zverejnila na internete fotky, na ktorých pri luxusnom aute hrdo pózuje. 

Ruská romanca: Magnát (55)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Je tak super dospieť a rozumieť svetu okolo vás a byť si vedomý toho, ako ste milovaný. Milovaný najviac, ako to len ide. Keď je váš partner ochotný všetko zanechať, aby mohol s vami ísť na výlet na druhý koniec sveta. Len preto, lebo vie, že sa bojíte lietať sama. Je úžasné rozumieť si aj bez slov, stačí jediný pohľad a vy viete, na čo myslí. Byť milovaná je tou najkrajšou vecou. Ďakujem, milujem ťa," napísala Elizaveta na sociálnej sieti. Naozaj slová hodné dospelej ženy. 

Viac o téme: SvadbaBoháčLukoil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu