Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Objednala si guláš, potom to prišlo: Prosím, rýchlo, pani je p...

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook)

PRAHA - Objednávka, aká sa len tak nevidí. Čašníčka zrejme stratila trpezlivosť so zákazníčkou a dala jej to pocítiť. Kuchárom poslala odkaz, ktorý sa šíri na sociálnych sieťach rýchlosťou blesku.

Objednávka sa objavila na facebookovej stránke Priznania čašníčok a servírok. Neznáma Česka tam z zverejnila objednávku, ktorý čašníčka poslala do kuchyne kuchárom. Na tom by nebolo nič zaujímavé, keďže zákazník si chcel dať iba hovädzí guláš.

No zarazí poznámka, ktorú tam napísala čašníčka. Tá si zrejme "nesadla" so ženou, ktorá si guláš objednala. "Prosím, rýchlo, slečna je pi**", znel odkaz pre kuchárov.

Objednala si guláš, potom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Ľudia sa na tom pobavili, o čom svedčí aj počet lajkov a počet zdieľaní. Niektorí sa pohoršovali nad moralizátormi, ktorí čašníčku okamžite odsúdili. "Krásne, koľko trafených hús tu zasipelo. Tí rozhorčení vôbec netušia, čo je to práca s ľuďmi a že sa v akejkoľvek vzorke spoločnosti vyskytuje nielen pi**, ale aj ultrapi**," napísal chlapík. Fakt je ten, že blok sa stal na internete virálom a šíri sa ďalej.

Viac o téme: KuchárGulášZákazníkČašníčka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu