Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Pes počas venčenia narazil na niečo neskutočné: Aport a zrazu mal v papuli vibrátor!

Galaxy bol na svoj objav pyšný Zobraziť galériu (2)
Galaxy bol na svoj objav pyšný (Zdroj: YouTube)

NEWTON-LE-WILLOWS - Pes počas venčenia môže naraziť na rôzne veci - stratené loptičky od iných psov, odpad vyprodukovaný človekom alebo v najhoršom prípade na nastraženú otravu. Tentokrát ale jeden čokoládový labrador objavil niečo celkom iné, gigantickú sexuálnu hračku.

Psy sú od prírody veľmi zvedavé tvory a tak sa stane, že na prechádzke občas vyňúrajú niečo, čo sa vymyká bežnej situácii. To sa stalo psovi menom Galaxy, ktorého nedávno venčili Amy Brownová a jej kamarátka Natalie Fergusonová v anglickom grófstve Merseyside. Keď sa po chvíli vrátil z prieskumu okolia, niečo držal v papuli. Dievčatá sa lepšie prizreli a keď zistili, čo to je, vybuchli od smiechu. Bol to veľký čierny vibrátor. 

"Galaxy prichádzala k nám a ja pozerám na to, čo to nesie v papuli. Otočila som sa na Amy a hovorím, "to nie je...to určite nie je...alebo je? Bol naozaj obrovský"," povedala so smiechom Natalie. 

Pes počas venčenia narazil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Sexuálna hračka sa Galaxy tak zapáčila, že sa s ňou hrdo prechádzala ešte asi polhodinu po okolí. Dievčatá vibrátor zobrali ukázať majiteľke labradora, Ami Harrisonovej. Tá sa na bizarno náleze tiež dobre pobavila a potom ho vyhodila do koša. Jej manžel Ste ho ale neskôr vytiahol a daroval ako cenu do golfového turnaja organizovaného miestnym futbalovým klubom, v ktorom hráva. A čo čert nechcel, vyhral ho práve Ste a jeho golfový partner, Billy Johnson. "Teraz je vystavený vo vitríne v našom klube. Predtým sme ho poriadne umyli," dodal pobavene Harrison. 

Viac o téme: PesVibrátor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu