Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ženu v Rusku vyhodili nahú z auta na ulicu: Dvaja náhodní chodci jej pripravili ďalší horor

Syktyvkar Zobraziť galériu (2)
Syktyvkar (Zdroj: Google Street View)

MOSKVA - Otrasný prípad násilia sa odohral v ruskom meste Syktyvkar, v ktorom neznámy páchateľ, či páchatelia, vyhodil ženu úplne nahú z idúceho auta. Obeť, ktorá ležala na ulici v bezvedomí, okamžite odtiahli do kríkov dvaja náhodní chodci.

Stredovek stále žije! VIDEO Muž obvinil manželku (27) z neplodnosti, zobral mačetu a...

Svedkovia vypovedali, že videli 30-ročnú ženu vypadnúť von z vozidla v centre Syktyvkaru, hlavnom meste ruskej republiky Komi, ležiacom vyše 1300 km severovýchodne od Moskvy. Než stačila prísť polícia, vtiahli ju do neďalekého krovia a pravdepodobne znásilnili dvaja okoloidúci.

Jeden svedok uviedol, že videl "krásnu opálenú ženu ležiacu v kaluži na ceste" a že bola v bezvedomí. Obyvatelia sledovali celý incident zo svojich balkónov v neďalekom bytovom dome na Morozovovej ulici a privolali mužov zákona.

Ženu v Rusku vyhodili
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Google Street View)

"Než dorazili dôstojníci, prišli dvaja muži. Jeden odtiahol ženu z kaluže do blízkeho krovia a podľa výkrikov sa ju pokúsil znásilniť," dodal svedok. Muži však utiekli ešte predtým, ako ich mohli zadržať. Ľudia v okolí nezasiahli.

Ženu previezli do nemocnice, kde ju vypočúva polícia. Zdroj miestnym médiám povedal, že polícia s ňou už hovorila, ale ona sa snažila vyhnúť odpovedi, či bola znásilnená. Nie je jasné ani to, prečo ju niekto vyhodil nahú z auta. Informoval portál MailOnline.

Viac o téme: ZnásilnenieSyktyvkar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu