Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Na Facebooku zverejnila VIDEO, ktorým predpovedala svoj osud: O štyri dni neskôr bola mŕtva

Korryn doplatila na svoju aroganciu
Korryn doplatila na svoju aroganciu (Zdroj: Facebook)

BALTIMORE COUNTY - Dvadsaťtriročnú ženu zastrelila polícia po tom, čo sa zabarikádovala vo svojom byte a vyhrážala sa, že nakrúti a zverejní videá zo zásahu. Jej nezodpovedné konanie sa jej stalo osudným a takmer aj jej päťročnému synčekovi.

Policajti prišli v pondelok do apartmánu Korryn Gainesovej, aby ju zadržali, pretože sa opakovane nedostavila pred súd kvôli dopravným priestupkom. Odmietla s nimi ísť a začala byť násilná. Namierila na dôstojníkov zbraň so slovami: "Ak neodídete, zabijem vás!"

Medzi oboma stranami došlo k prestrelke, pri ktorej Gainesová zahynula. Jej syn utrpel strelné poranenie končatiny a bol prevezený do nemocnice, informoval denník Washington Post. Nie je známe, či ho postrelila matka, alebo policajti. 

Polícia prišla ku Korryn so zatykačom. V marci, keď ju počas jazdy zastavila hliadka, ju totiž filmovala pri výkone práce a zahlásila: "Keď na mňa vztiahnete ruky, prisahám, že ma budete musieť zabiť." Len pred štyrmi dňami Američanka toto video zverejnila na svojom Facebooku s komentárom: "Dávam si pozor a som pripravená." 

Viac o téme: PrestrelkaPolicajná razia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu