Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO pre všetkých lenivcov: Malý chlapec predviedol motivačnú reč ako ešte nikto

Demarjay vám povie, ako na to Zobraziť galériu (2)
Demarjay vám povie, ako na to (Zdroj: YouTube)

KINGSTON - Ak ste sa doteraz nedokázali premôcť k tomu, aby ste zapracovali na svojom tele a kondičke, možno vás presvedčí tento svojrázny chlapčisko. Také argumenty vám dá, že okamžite dostanete chuť zacvičiť si.

Či už sa nevládzete v pondelok ráno vyplaziť z postele, alebo bojujete s voľbou medzi pizzou pred televízorom a posilňovňou, malá motivácia nikdy nie je na škodu. Preto sme vďační deväťročnému Demarjayovi Smithovi, ktorý je vzhľadom na svoj nízky vek bezpochyby tým najlepším motivačným spíkrom poslednej doby. 

VIDEO pre všetkých lenivcov:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Stojaci na basketbalovom ihrisku a s loptou pod ramenom vyzerá tak, akokeby sa už-už chystal zahrať sa s kamarátmi. Namiesto toho ale uprene hľadí do kamery a spustí reč, v ktorej káže o hodnote tvrdej driny. Možno si pomyslíte, čo vie taký malý chlapec o tvrdej práci, no po tom, ako si ho vypočujete, určite zmeníte názor. 

Pani Zuzana baví Slovákov: Jej VIDEO o bio-eko-raw-vegan šialenstve je tutovka

"Buď na sebe makáte, alebo nie. Ja a môj brat pracujeme tvrdo. Úspech neprichádza ľahko, v živote musíte makať. Musíte byť žralokom v oceáne. Musíte ho ovládnuť, byť silný, nie slabý. Nastavte si správne myseľ, aby ste dominovali. Nevzdávajte sa, motivujte sa a buďte vždy pripravení na výzvu."

Hoci Demarjay, ktorý pochádza z Jamajky, chodí ešte len na základnú školu, už buduje svoju kariéru ako zabávač. Bol už dokonca hosťom v televíznej šou Ellen DeGeneres a pozná sa aj s atlétom Usainom Boltom. 

Viac o téme: PosilňovňaMotivácia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu