Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO Pri hľadaní pokémonov narazil na pikantný sex v kancelárii: Žene skoro zničil život

Stálo im to za to?
Stálo im to za to? (Zdroj: YouTube)

SANTO DOMINGO - Tínedžer pri pátraní po pokémonoch zbadal v okne kancelárie párik, ktorý sa oddával sexuálnej vášni pred zrakmi všetkých okoloidúcich. Mladík si lascívnu scénku natočil na mobilný telefón a zverejnil na internete. Jednej žene sa však vďaka sile sociálnych sietí takmer podarilo zruinovať život.

Dohra strašidelného rituálu: Mužov si najímajú na sex s deťmi, HIV nakazenú hyenu zatkli

K udalosti prišlo v priestoroch poradenskej firmy v hlavnom meste Dominikánskej republiky Santo Domingo. Diváci, ktorí si video na internete pozreli, označili za aktérku sekretárku Dianu Paulinovú, ktorá proti tomu podala aj formálnu sťažnosť na polícii a prehovorila pre miestnu televíziu. "Nemám absolútne nič spoločné s firmou, kde boli zábery natočené. Záznam ukazuje siluetu mladej ženy, ktorá má veľkosť pŕs približne A, ja mám DD," uviedla nešťastnica.

Podľa nej každý, kto ju pozná, by na tomto základe hneď vylúčil možnosť, že by išlo o ňu. Prezradila aj to, že od označenia na sociálnej sieti bola nútená nevychádzať zo svojho bytu, vypnúť si mobilný telefón a odstrániť účet na Facebooku.

Video nie je vhodné pre divákov mladších ako 18 rokov!

Bextro Consultora, spoločnosť, v ktorej kancelárií mal pár sex, vo svojom vyhlásení oznámila, že dvojicu oddávajúcu sa erotickým chúťkam už identifikovala a podnikla interné kroky: "Po uzavretí nášho vyšetrovania Vás môžeme informovať, že akt medzi dvoma dospelými sa konal v našich priestoroch a je proti našim morálnym a etických hodnotám. Bextro Consultora v súlade s hodnotami a princípmi, na ktorých bola založená, urobila rozhodujúce interné kroky." Mená muža a ženy z videa však nezverejnila, informoval portál mirror.co.uk.

Viac o téme: Sex
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu