Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Srdcervúce FOTO: Matka (20) dala život dieťatku, o dve hodiny spravila strašnú vec

Zábery z bezpečnostnej kamery. Zobraziť galériu (3)
Zábery z bezpečnostnej kamery. (Zdroj: profimedia.sk)

PEKING - V dedine Wangjiaoqiao na juhozápade Číny objavili miestni obyvatelia ružové plastové vrecko s príšerným obsahom. Malé novorodeniatko odhodila vlastná matka len dve hodiny po pôrode. Napriek urýchlenému prevozu do nemocnice nedokázali lekári už bábätko zachrániť. Polícia teraz zisťuje okolnosti tragédie.

FOTO novorodenca s motorkárskymi rukavicami dojala internet: Takto ho ocko objíma v nebi

O záchranu dieťatka, ktorého pohlavie nie je známe, sa lekári zúfalo snažili vyše štyri hodiny, ale márne. Vyšetrovateľom sa podarilo vypátrať vinníčku pomocou bezpečnostných kamier v dedine. Ukázalo sa, že novorodenca v plastovej taške niesla žena v červenom kabáte a čiernych nohaviciach, pričom balíček položila v určitej vzdialenosti od svojho domu na náhodnom mieste.

Fotografie nie sú vhodné pre maloletých a ľudí s citlivou povahou!

Srdcervúce FOTO: Matka (20)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Polícia odhalila totožnosť 20-ročnej rodičky, prišla k nej domov a zatkla ju. Tá sa priznala, že novorodeniatko opustila iba dve hodiny po pôrode. Nevedela alebo odmietala povedať, čo ju k tomuto kroku viedlo. Na otázky neodpovedala, bábätko sa však pravdepodobne rozhodla opustiť, pretože nemala stabilný príjem a jeho otec je neznámy.

Srdcervúce FOTO: Matka (20)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Momentálne sa zisťuje, či dieťatko zomrelo ešte pred tým, alebo až po tom, čo ho matka odložila a vystavila nepriazni počasia. Ak sa dokáže, že svoje dieťa sama zabila, bude obvinená z ďalšieho trestného činu. Informoval portál mirror.co.uk.

Viac o téme: Novorodenec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu