Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Dievčinu v drogérii ohovárali predavačky: Netušili, že ich počuje, epická REAKCIA na komentáre

Harriet to predavačkám elegantne vrátila
Harriet to predavačkám elegantne vrátila (Zdroj: Facebook)

PERRANPORTH - Dievčina z anglického grófstva Cornwall na Facebooku napísala o nepríjemných chvíľach, ktoré jej pripravili predavačky v obchode. Lenže namiesto toho, aby ich zniesla pod čiernu zem, pretože k nej boli hrubé, im poslala lásku, aby si uvedomili, že to, čo spravili, nebolo vôbec pekné.

Harriet Raeová si nedávno nechtiac vypočula rozhovor dvoch zamestnankýň drogérie Superdrug. Tie mali nemiestne poznámky na krátke nohavice, ktoré mala oblečené a posmievali sa jej. To ale nevedeli, že Harriet ich počula. Nešla však za nimi, aby ich upozornila na to, že ich komentáre boli absolútne nevhodné, ale namiesto toho napísala o svojom zážitku na sociálnej sieti. 

"Dievčatá, ktoré pracujú v Truro Superdrug. Počula som vašu kritiku na to, ako som vyzerala. Rozprávali ste sa dosť hlasno. Očividne takto ohovárate iné ženy často, ale zvyčajne na to nereagujú. Úsmev, aký som vám dnes venovala, ste preto určite nečakali. Len pre vašu informáciu, vaše slová sa ma vôbec nedotkli. Som ale trochu smutná kvôli tomu, že si myslíte, že je ok hovoriť o niekom tak škaredo, ako ste to predviedli. Nič ste tým nezískali, akurát sa teraz môžete kvôli tomu cítiť trochu hlúpo, keď ste si uvedomili, že som vás počula. Ak sa k vám tento odkaz náhodou dostane, môžete byť, prosím, trochu láskavejšie? Iní ľudia totiž nemusia byť tak otrlí ako ja a vaše komentáre im môžu naozaj ublížiť. Takto na diaľku vám preto posielam lásku." Svoj odkaz ukončila komplimentom o tom, ako pekne boli predavačky nalíčené a učesané, aby šírila pozitívnu náladu a nie posmešky. 

Post Raeovej vyvolal veľkú odozvu a doteraz ho zdieľali už desaťtisíce ľudí. Dostal sa až k manažérom danej predajne, ktorí sa Harriet za správanie svojich pracovníčok ospravedlnili a uviedli, že urobia všetko pre to, aby sa niečo podobné už nikdy nezopakovalo. 

Viac o téme: UrážkaPosmech
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu