Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

V San Franciscu sa uskutoční masturbačný maratón

Na minulom maratóne získal striebro Čech Marcel Rimel
Na minulom maratóne získal striebro Čech Marcel Rimel

Minulý rok v auguste sa uskutočnil v Londýna masturbačný maratón, na ktorom Čech Marcel Rimel vybojoval striebornú pozíciu.

Svoju vášeň pre vlastné ukojenie môže zúročiť opäť už 26. mája. Tentoraz sa uskutočnia masturbačné preteky v kalifornskom San Franciscu pri príležitosti osláv národného mesiaca masturbácie.

Sanfranciskú akciu podporuje Centrum pre sex a kultúru, ktoré sa v Spojených štátoch snaží propagovať pozitívne vnímanie sexu v americkej kultúre. Americká vláda sa pritom v posledných rokoch snažila sexuálnu výchovu vytlačiť zo škôl. Miesto nej odporúčala mládeži abstinenciu. Lenže s touto politikou v posledných rokoch prudko vzrástol počet neželaných otehotnení, ale aj počet nakazených kvapavkou, syfilitídou, chlamýdiami a víusom HIV.

Máj ako mesiac masturbácie vyhlásili v San Franciscu po prvý raz v roku 1995. Masturbačný maratón sa tu bude konať už siedmy krát. Vlani tu zvíťazil muž, ktorý dokázal onanovať osem a pol hodiny a žena, ktorá sa dráždila šesť a pol hodiny. Najviac orgazmov však dokázala prežiť jedna účastníčka, bolo ich až 49! Muži zaostávali, ten najvýkonnejší dokázal ejakulovať šesťkrát. V Londýne stačili Marcelovi k druhej pozícii tri orgazmy a šesť hodín dráždenia svojho penisu.

Na maratón sa zatiaľ prihlásili účastníci zo Španielska, Írska, Rakúska, Veľkej Británie, Nemecka, Číny, Juhoafrickej republiky, Francúzska, Brazílie, Austrálie a Indie. Zástupca Slovenska na akcii zatiaľ chýba.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu