Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Hrozivé VIDEO z rodinného výletu do zoo: Poltonové monštrum sa pokúsilo zožrať dieťatko

Tak toto nikto nečakal Zobraziť galériu (2)
Tak toto nikto nečakal (Zdroj: YouTube)

ST. LOUIS - Najprv to vyzerá, že polárny medveď v zoo má dobrú náladu a pred divákmi sa predvádza, no potom predsa len predvedie inštinkt lovca, keď neočakávane roztvorí tlamu a chce do nej pohltiť batoľa. Našťastie dravca od malého chlapčeka delí hrubé sklo, ale aj tak dokazuje, že divé zvieratá sa ani v zajatí nestanú zo dňa na deň krotkými baránkami.

Lev sa hrozivo pomstil lovcom trofejí: VIDEO Šelma nečakane zaútočila na ženu v Južnej Afrike

Malý chlapček sedí na zemi v zoo v St. Louis a pozerá sa na medveďa, ktorý k nemu pripláva, akoby sa chcel spriateliť. Vo svojom výbehu, oddelenom sklom, sa niekoľkokrát vynorí z vody a potom zase ponorí, čo dieťatko rozosmeje. Rozkošné zábery sa však v sekunde zmenia, keď sa zviera zrazu vrhne do vody a otvorí svoje masívne čeľuste pri pokuse dieťa zožrať.

Hrozivé VIDEO z rodinného
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Matka rýchlo vezme chlapca na ruky, ale ten už vydesený narieka. Diváci naokolo to však neberú nejako tragicky a na výjave sa skôr bavia. Zdá sa, že aj polárny medveď uzná svoju porážku a opäť sa zmení na rozkošného maca.

Mamička však má aj tak čo robiť, aby plačúceho synčeka upokojila. Aj keď mu vysvetľuje, že sa určite chcel macko len hrať, dieťa nejaví záujem a rýchlo sa od neho odvracia. Informoval portál mirror.co.uk.

Viac o téme: ZooPolárny medveď
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu