Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Žena si chcela spraviť FOTO v Safari parku: VIDEO Zažila vzrušujúce dotyky

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Foto: youtube)

BANGKOK - Návštevníčka parku si odniesla zo sebou silný zážitok. Nechcene sa stala jednou z atrakcií. Pobavila seba, ľudí aj zvieraciu ríšu.

Máloktorý turista thajského hlavného mesta Bangkok vynechá zo svojho programu návštevu  miestneho parku Safari World. Toto miesto ponúka stretnutie s veľký množstvom zaujímavých zvierat. Do sveta zvierat sa vybrala aj turistka, ktorá si okamžite zamilovala sekciu venovanú opiciam a primátom. Naskytla sa jej príležitosť, ktorá sa neodmieta a tak si chcela urobiť fotku s dvomi priateľskými orangutanmi. V momente, ako sa slečna usadila a začala pózovať svojim kamarátom, sa jedna z opíc rozhodla položiť svoju ruku na jej prsia.

Žena si chcela spraviť
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: youtube)

To ale nebolo všetko, po prvých záberoch sa postavila a dostala pokyn, aby dala ruky od seba. Žena v nevedomosti spravila, čo jej bolo povedané no nečakala to, čo prišlo. Orangutan ju veľmi ochotne a s úsmevom na tvári objal okolo pása a vzápätí jej chytil obe prsia. Podľa výrazu na tvári si to veľmi užíval.

Následkom tohto fotenia bol veľký zážitok pre dotyčnú slečnu a určite aj pre zvieracieho aktéra. Orangutan určite tak skoro na toto stretnutie nezabudne. 

Viac o téme: ZvieraParkSmiechAtrakciaOrangutan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu