Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Panike z chemtrails podľahol lekár: Šíri nebezpečné tvrdenia, ktoré môžu mať hrozné následky

Leonard Horowitz
Leonard Horowitz (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Doktor Leonard Horowitz (48), bývalý univerzitný lekársky výskumník, bol mnohými zdravotníkmi označený za "nebezpečného" z dôvodu šírenia zavádzajúcich konšpiračných teórií, ktoré zverejňuje na svojich internetových stránkach. Jeho najobľúbenejším tvrdením je, že vlády spolupracujú s veľkými farmaceutickými spoločnosťami na ochorení veľkej časti populácie prostredníctvom striekania určitých chemických látok do ovzdušia, takzvaných "chemtrails", prúdovými lietadlami.

Nad Slovenskom nakrútili fascinujúcu farebnú scénu: VIDEO, pri ktorom lovci UFO blednú

"Pozorovali sme tento typ epidémie od konca roka 1998 a začiatku roka 1999. Toto bizarné ochorenie zdá sa nemá žiadny logický vírusový alebo bakteriálny pôvod a inkubačné obdobie. Keby to bola naozaj bakteriálna alebo vírusová infekcia, spôsobila by horúčku, ale to sa nestalo," uviedol lekár, podľa ktorého medzi príznaky patrí kašeľ, únava či malátnosť.

"Domnievam sa, že chemtrails sú zodpovedné za chemickú intoxikáciu verejnosti, ktorá potom spôsobí potlačenie imunitnej reakcie," dodal lekár s tým, že pacient je nachýlnejší na ďalšie infekcie.

Horowitz tvrdí, že skúmal obsah chemikálii vypustených z lietadla, ktoré pokropili jeho domov v severnom Idahu a centrum pre kontrolu toxikologických chorôb potvrdilo, že tryskové palivo obsahovalo množstvo thylendibromidu, chemického karcinogénu, ktorý bol zo zdravotných dôvodov odstránený z bezolovnatého benzínu, ale podľa neho sa zámerne pridáva do leteckého paliva, aby spôsobil ochorenie obyvateľstva.

A prečo by to vlády robili? Pretože sa vraj spolčili s farmaceutickými spoločnosťami, ktoré v istom okamihu prídu na trh s liekom. Chronicky chorí sa stanú závislými a oslabená populácia je potom ľahko ovládateľná. Nechcú však eliminovať ľudstvo úplne, ale iba istú časť.

Horowitz má však v zásobe aj niekoľko ďalších konšpiračných tvrdení o tom, že AIDS, prasacia chrípka a ebola boli vytvorené umelo na zdevastovanie populácie. Taktiež verí v tajnú organizáciu iIluminátov, ktorí sa snažia o nastolenie Nového svetového poriadku a majú obrovskú moc.

Odborníci sa už vyjadrili, že Horowitzove názory sú obzvlášť nebezpečné, pretože v niektorých prípadoch viedli až k bojkotu očkovacích programov v istých komunitách. Pre arabskú televíziu Al-Džazíra taktiež nedávno povedal, že vakcína H1N1 by mohla spôsobiť sterilitu, ako súčasť plánu pangenocídy "proti moslimom". Namiesto toho podporuje alternatívy ako alkalizačné vody a vitamíny C a D. Informoval portál express.co.uk.

Viac o téme: ChemtrailsLeonard Horowitz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu