Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Viete, prečo stojí toto dievčatko (3) na záchode? Má to jeden veľmi smutný DÔVOD

Chandler nacvičuje smutnú udalosť Zobraziť galériu (2)
Chandler nacvičuje smutnú udalosť (Zdroj: Facebook)

TRAVERSE CITY - Na prvý pohľad to vyzerá ako milá fotografia rozkošného dievčatka, ktoré stojí na záchodovej doske. Možno sa bojí pavúka, ktorý lezie po zemi, myslíte si. No pravda je oveľa strašnejšia. Jeho matka prezradila viac.

Stacey Wehrman Feeleyová z Michiganu odfotila svoju trojročnú dcérku Chandler, ako stojí na toalete. Myslela si, že je to vtipné a chcela záber poslať manželovi. Lenže potom dievčatko povedalo mame, prečo vyliezlo na misu a smiech ju hneď prešiel. Nacvičovalo totiž, ako sa skryje vo WC kabínke v prípade, že by do materskej školy, ktorú navštevuje, vtrhol strelec a chcel vraždiť. 

Viete, prečo stojí toto
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Feeleyová, šokovaná pravdou za dcérinou pózou, sa obrátila na Facebook s prosbou o zmenu, keď vyzvala politikov, aby si fotku pozreli a zamysleli sa nad smutným momentom, ktorý zachytáva. Nečaká, že zodpovedajú všetky otázky, chce len, aby pretlačili do legislatívy väčšiu kontrolu zbraní. 

"Politici, dobre sa pozrite. Toto je vaše dieťa, vaše deti, vnúčatá, pravnúčatá a budúce generácie, ktoré prídu po nás. Budú žiť vo svete vytvorenom na vašich rozhodnutiach. Majú len iba tri roky a už sa schovávajú na záchode, pretože sa boja zbraní. Čo bude pre ne ťažšie? Zostať ticho alebo udržať rovnováhu na záchodovej mise?," pýta sa Stacey. 

Viete, prečo stojí toto
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Jej výzvu doteraz zdieľalo už takmer 11-tisíc užívateľov a lajklo takmer 7-tisíc. "Kde, do pekla, sa to náš svet dopracoval," znie komentár jedného z nich za všetkých.  

Viac o téme: TerorizmusFacebook
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu