Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Mladík sa išiel pokochať prírodou: Stuhol od hrôzy, keď zbadal FOTO, čo alebo kto to je?!

Človek alebo niečo iné? Zobraziť galériu (3)
Človek alebo niečo iné? (Zdroj: imgur)

HAMILTON - Turisti, ktorí sa prišli pokochať krásou do kanadskej provincie Ontário, zrejme nechtiac poodkryli zlovestné tajomstvo, ktoré tamojšie hory až doteraz ukrývali. Stačil jediný pohľad na fotografiu, ktorú si spravili na pamiatku.

Mladý Kanaďan sa vybral s priateľom na výlet na horu Dundas Peak. Vyliezol až na vrchol útesu, odkiaľ je nádherný výhľad a sadol si na jeho okraj, aby mu kamarát spravil peknú fotku. Neskôr, keď si ju pozreli, skoro odpadli. V pozadí totiž vidieť nejasnú postavu, ktorá tam ale v inkriminovanom čase nebola. Turisti sú si istí, že v okolí skaly vtedy nikoho prechádzať nevideli. Aby to bolo ešte záhadnejšie, stála na mieste, kam sa ľudia nemajú ako dostať.

Mladík sa išiel pokochať
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: imgur)

Mladík sa išiel pokochať
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: imgur)

Čachtický hrad vydal svoje tajomstvá: Lovci duchov mali čo robiť, aby nezutekali preč

Mladík zverejnil fotografiu na Reddite a opýtal sa užívateľov, čo alebo kto si myslia, že by to mohlo byť. "Ďaleko od náučného chodníka, kde je svah tak strmý, že sa na ňom nedá stáť, stojí až príliš rovno nejaká chudá postava bez tváre. Asi si myslíte, že je to jednoducho len nejaký šikovný hiker, ale verte mi, to miesto je úplne neprístupné. Možno to ani nie je človek. Ale čo alebo kto iný by to mohol byť? Povedzte," napísal. 

Mladík sa išiel pokochať
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: imgur)

Jeden užívateľ podotkol, že z času na čas sa práve z tejto oblasti stratí turista. Viacerí tam vraj už spáchali aj samovraždu. Ozval sa však jeden muž, ktorý tvrdí, že by on mohol byť tou záhadnou postavou. Vraj tam v tom čase bol a mal oblečené šedé tričko a tmavé rifle. Ťažko tomu ale uveriť, pretože terén je na prechádzku naozaj úplne nevhodný. 

Viac o téme: KanadaDuchTajomstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu