Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Reštaurácia, o ktorej budete veľa počuť: Naháči, vstup voľný, tučkovia a starci majú zákaz!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Amrita)

TOKIO - Do Tokia zavíta čo nevidieť nová kultúra. Presnejšie, nová stravovacia kultúra. Bez oblečenia. Onedlho totiž otvorí svoje brány reštaurácia pre naháčov. Nebude to však pre každého. Návštevníci budú musieť splniť niekoľko podmienok.

Reštaurácia s názvom Amrita bude otvorená len pre nahých ľudí. Aj to však nebude iba tak. Pred vstupom do reštaurácie vás odvážia. A keď prekročíte povolenú váhu, jednoducho vás tam nevpustia. Ak prekročíte limit 15 kilogramov nad priemerom vypočítaným pomocou mier dotyčného, máte smolu.

Reštaurácia, o ktorej budete
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Amrita)

Omedzenia sa netýkajú iba váhy, ale aj veku. Navštíviť ju môžu iba ľudia vo veku od 18 do 60 rokov. Pri vstupe musia zákazníci odovzdať svoje mobily a dodržať sľub, že sa nebudú nikoho dotýkať. Podobné zariadenia nájdete aj v austrálskom Melbourne a anglickom Londýne.

V týchto dvoch reštauráciách sú pravidlá volnejšie ako v Tokiu, keďže v posledne menovam meste bude obsluha chodiť jemne zahalená. Pri vstupe bude, navyše, ponuka obliecť si "papierovú bielizeň". Amrita bude v rámci ponuky jedál ponúkať aj večerné pánske tance, v rámci ktorých sa budú predvádzať modely z Európy a Ameriky.

Viac o téme: ReštauráciaJaponskoPotrava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu