Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Táňa si vyhodila kamaráta z Facebooku: Nasledoval horor, trojnásobná vražda!

Krutý Shane Barrett Zobraziť galériu (2)
Krutý Shane Barrett (Zdroj: Facebook)

CORNWALL - Štyridsaťpäťročná žena z Británie urobila pomerne bežnú vec, ktorú ste možno, ak ste aktívni na sociálnych sieťach, spravili niekedy aj vy - vymazala si jedného muža spomedzi svojich priateľov. Ten zareagoval spôsobom, ktorý žene vyrazil dych - zabil jej domácich miláčikov.

Tanya Vincentová zachránila pred časom štyri sliepky z bitúnku a osvojila si ich. Odvtedy sa stali súčasťou jej života. Keď nedávno tri z nich zmizli, začala mať podozrenie, že sa s nimi stalo niečo zlé. Hľadala ich všade, kde sa dalo, pýtala sa priateľov aj miestnych veterinárov. 

Potom prišiel ten najhorší moment, aký kedy zažila. Pred pár dňami otvorila domové dvere a na prahu našla pohodené svoje tri sliepky - Queenie, Shy a Dancer, mŕtve a bez hláv. Štvrtá, ktorú volá Rosie, ťažké zranenie prežila a bola umiestnená v náhradnom domove. 

Paranoidná matka zničila chlapovi život: Stačil tento POST na Facebooku

Polícia neskôr zistila, že vrahom zvierat je tridsaťročný Shane Barrett, ktorý za svoj brutálny čin dostal nepodmienečný trest vo výške deväť týždňov s odkladom na dvanásť mesiacov. Dôvod, prečo sliepky, ktoré nikomu nič neurobili, zabil, je naozaj nepochopiteľný. Barrett bol na Tanyu nahnevaný, pretože si ho vymazala z priateľov na Facebooku. "Bol divný, tak som ho odstránila zo zoznamu kamarátov. On kvôli tomu zabil moje milované sliepky. Nemohli sa brániť, jednoducho ich bez milosti zavraždil kvôli takej hlúposti," povedala zronená žena. 

Táňa si vyhodila kamaráta
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Vincentová chce teraz pred Barrettom a tým, čoho je schopný, varovať ostatných. "Ešte nikdy v živote som sa nestretla s takou krutosťou. Ľudia sa musia dozvedieť, kto je Shane Barrett. Keď dokáže takto ublížiť zvieratám, určite by dokázal ublížiť aj ľuďom," dodala. 

Viac o téme: VraždaFacebook
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu