Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Mladík sa totálne strápnil pred celým mestom: VIDEO, ako určite nemá vyzerať rozchod s frajerkou

Ohrdnutý mladík sa nechce pustiť Zobraziť galériu (2)
Ohrdnutý mladík sa nechce pustiť (Zdroj: YouTube)

HUAIAN - Rozchod je veľmi nepríjemná vec, no i v takej situácii by si mal človek zachovať svoju dôstojnosť. Mladík na videu ju ale definitívne stratil po tom, ako svoju bývalú priateľku prosil, aby sa k nemu vrátila. Doslova sa pred ňou plazil.

Frajerka mu oznámila, že sa s ním rozchádza a on to neuniesol. Tak si kľakol na kolená a prosil ju, aby si to rozmyslela. Dievčina ostala znechutená a chcela odísť preč. No vtom sa jej ex chytil za nohu a nechcel sa pustiť. Držal sa tak silno, že ju vyzul z topánok. "Nechaj ma ísť, nechaj ma ísť, je to trápne," počuť vo videu. 

Mladík sa totálne strápnil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Okoloidúci ľudia sa prizerali, ako sa mladík plazil po zemi a žobronil o to, aby ho priateľka neopúšťala. "Prosím, neopúšťaj ma," hovorí. Verejné poníženie ale nezabralo. Zúfalý Číňan nielenže nezískal svoju lásku späť, ale navyše si ešte za svoje nevhodné správanie vyslúžil pár faciek. 

Po 12 rokoch dostal kopačky od frajerky: Laure a jej milencovi zanechal srdcelomný odkaz

Táto trápna scéna sa odohrala v čínskej provincii Jiangsu. Internetoví užívatelia na rozdiel od hlavných protagonistov sa na nej dobre bavia. 

Viac o téme: ČínaRozchod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu