Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Vodič odparkoval auto, po návrate ho našiel nabúrané: Šialený ODKAZ vinníka za sklom

Odkaz vodiča pobavil Zobraziť galériu (2)
Odkaz vodiča pobavil (Zdroj: Twitter)

WAREHAM - Na chvíľu nechal svoje auto z dohľadu a už sa nechtiac stal účastníkom dopravnej nehody. Keď sa mladík vrátil späť, našiel si za sklom odkaz, ktorý by iných zrejme nahneval, no jeho dobre pobavil. A po tom, ako ho zverejnil na webe, baví tisíce užívateľov.

Nočnou morou každého motoristu je, že keď sa vráti ku svojmu zaparkovanému autu, nájde ho nabúrané. Nedávno to postretlo aj istého mladíka z amerického štátu Massachusetts. Odparkoval svojho tátoša, išiel si niečo vybaviť a keď prišiel na parkovisko, zistil, že do neho niekto "ťukol". 

Vodič odparkoval auto, po
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter)

Strašidený odkaz v návštevnej knihe: Po jeho prečítaní by ste v chatke neostali ani minútu

Dotyčný babrák mu na čelnom skle nechal odkaz, na ktorom stálo: "Hej, narazil som do tvojho auta. Píšem tento odkaz, pretože ma niekto sleduje. Stále sa pozerá. Ok, už odišli, je to v pohode. Moja chyba. Maj sa." 

Vodič odparkoval auto, po
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter)

Na kúsku papiera nebolo žiadne ospravedlnenie ani kontaktné údaje v prípade, že by sa poškodený vodič chcel dožadovať náhrady. No hoci iných by takéto konanie poriadne nahnevalo, on sa na tom dobre zasmial a fotku odkazu zverejnil na Twitteri s komentárom: "Nehnevám sa, že mi na aute spravil škrabance. Klobúk dolu pred tou najvtipnejšou vecou, aká sa mi kedy stala." 

Viac o téme: NehodaHaváriaOdkaz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu