Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Dala si odstrániť znamienko, skončila zohavená: Ohyzdné FOTO dievčiny (23) po zákroku

Molly s nepeknými podliatinami Zobraziť galériu (3)
Molly s nepeknými podliatinami (Zdroj: profimedia.sk)

PITTSBURGH - Dvadsaťtriročná Molly Martinsonová chcela byť ešte krajšia ako je, preto sa rozhodla nechať si laserom odstrániť materské znamienko pod okom. Zákrok sa ale nepodaril a dievčina skončila sa zohavenou tvárou.

Molly mala materské znamienko v tvare tmavočervenej škvrny pod okom celý život. Nechať si ho odstrániť sa rozhodla po tom, ako jej lekár povedal, že cievy, ktoré jeho vznik spôsobili, by mohli ohroziť jej zrak. V marci 2015 podstúpila dva laserové zákroky, po ktorých jej ostali na tvári malé podliatiny. Po desiatich dňoch ale zmizli. 

Pred zákrokom
Zobraziť galériu (3)
Pred zákrokom  (Zdroj: profimedia.sk)

Tretia procedúra už ale tak hladko neprebehla. Martinsonová po nej pociťovala silnú bolesť, najväčší šok ale prišiel pri pohľade do zrkadla. Celé pravé líce mala totiž pokryté modrinami a podliatinami. "Keď mi lekár podal zrkadlo, prišlo mi zle. Na polke tváre som mala nechutné tmavé škvrny, normálne mi z toho prišli fyzicky nevoľno. Bola som zdesená a začala som plakať," povedala rodáčka z amerického Pittsburghu. 

Dala si odstrániť znamienko,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Trvalo viac ako mesiac, než sa popáleniny zahojili. Počas tejto doby Molly takmer nevychádzala von z domu, pretože vyzerala, akokeby bola vystavená radiácii. Po popáleninách jej ale ostali nepekné jazvy, takže bola nutná plastická operácia, ktorá napravila tie najväčšie škody, no i tak musí dievčina raz za mesiac absolvovať liečbu na redukovanie zjazvenia a pigmentácie. 

Dala si odstrániť znamienko,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Molly sa rozhodla verejne prehovoriť o svojom zážitku, aby varovala ostatných, že laserové zákroky môžu skončiť katastrofou v prípade, že ich vykonáva človek s nedostatočnou kvalifikáciou. "Ľutujem, že som si pred procedúrou nezistila, kto je ten lekár. Inak by som vedela, že už predtým niekomu spravil to isté," dodala. 

Viac o téme: Materské znamienkoSfušovaná operácia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu