Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Odborníci sú zmätení: FOTO Majiteľ objavil na záhrade telo podivného "mimozemšťana"

Ťažký oriešok pre vedcov. Zobraziť galériu (3)
Ťažký oriešok pre vedcov. (Zdroj: Venice Beach Freakshow)

KALIFORNIA - Vystrašený majiteľ domu v Arizone vraj našiel na záhrade mŕtvolu "mimozemšťana" a aby jeho objav dlhšie vydržal, naložil ho do alkoholu. Nedôverčiví odborníci sa však domnievajú, že telo tohto už na prvý pohľad odpudivého mutanta je vytvorené z niekoľkých rôznych zvierat.

FOTO Záhada mýtického tvora: Koze sa narodilo podivné monštrum s tvárou dieťaťa

"Mimozemšťan" má zelenú farbu, veľké guľaté oči a pretiahnutú hlavu. Pod krkom sa nachádzajú chlopne, ktoré majú pravdepodobne slúžiť ako žiabre. Tvár monštra je však farebne odlišná od zvyšku hlavy a akosi nekorešponduje s ostatnými časťami.

Odborníci sú zmätení: FOTO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Venice Beach Freakshow)

Muž, ktorý tvora našiel, ho zakonzervoval v alkohole a potom poslal do Venice Beach Freakshow v Kalifornii. Jej vlastník Todd Ray povedal: "Mal som telefonát od chlapa z Arizony, ktorý mi povedal, že objavil mŕtve stvorenie na jeho dvore. Vystrašilo ho to a povedal, že patrí do mojej podivnej šou. Ten muž mi hovoril, že to vyzeralo, akoby malo pod hlavou žiabre a že mu niečo vyrastá z hlavy, ako anténa z mäsa."

Otrasné VIDEO: Nič pre slabé žalúdky, dedinčania vraj zabili krv sajúce monštrá!

Mutant je však oveľa zvláštnejší, než si dokázal predstaviť. "Je záhadou pre každého, kto ho osobne videl," dodal Ray. Muž, ktorý nevzhľadné monštrum daroval do šou, zostáva v anonymite, čo sa tiež stalo zdrojom špekulácií.

Odborníci sú zmätení: FOTO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Venice Beach Freakshow)

Zo scvrknutého tela "mimozemšťana" je veľmi ťažké určiť, o čo by mohlo ísť, ale odborníci zostávajú skepticí. Niektorí veria, že telo môže byť kombináciou rôznych zvierat. Záhadná bytosť by mohla byť chybne vyvinutý plod zložený z ľubovoľného počtu druhov, napríklad aj z veveričky. Tento predpoklad podľa Cristiny Simmonsovej zo zoo v San Diegu potvrdzuje rozdielna konzistencia aj farba jednotlivých častí. Informoval portál thesun.co.uk.

Viac o téme: MimozemšťanMonštrumMutant
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu