Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Sexi hráčka vyfasovala zákaz: Počas živého vysielania vraj odhalila svoju vagínu

Lea pobúrila fanúšikov. Zobraziť galériu (2)
Lea pobúrila fanúšikov. (Zdroj: YouTube)

SAN DIEGO - Lea May, známa pre svojich on-line fanúšikov tiež ako LegendaryLea, dostala zákaz od populárnej služby Twitch po sérii sťažností. Blondínka, ktorá sa venuje hraniu počítačových hier, zvykne zábery zo svojho počínania streamovať naživo. Posledný pokus jej však akosi nevyšiel, keďže bola obvinená, že do kamery vystavila svoju vagínu.

Dvojičky zdieľajú každý detail svojho života, aj sex: Toto je pikantné tajomstvo z ich postele!

"Komunita uzavrela tento kanál z dôvodu porušenia zmluvných podmienok," dočítajú sa podľa portálu mirror.co.uk fanúšikovia, ktorí by mali chuť pozrieť si svoju obľúbenú hráčku v akcii. Hviezda z kalifornského San Diega Lea May si zákaz vyslúžila počas vysielania záberov, keď vstávala z gauča a nechtiac ukázala viac, ako chcela. Potom vraj nasledovala búrka sťažností, v ktorých diváci tvrdili, že jej pohyby viedli k náhodnému obnaženiu intímnych partií.

VIDEO Sexi hráčka vyfasovala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Lea May sa však bráni, že záznam neukazuje nič iné ako stehno. "Stehno nerovná sa vagína," napísala na Twitteri. K incidentu podľa nej došlo kvôli zraneniu členka, ktoré predtým utrpela. Pri vstávaní stratila rovnováhu a musela to nejako ustáť, aby nespadla. Aj napriek tomuto vysvetleniu však zákaz naďalej trvá. Zvyčajne je nastavený na 30 dní.

Viac o téme: VagínaŽivé vysielanieHráčkaLea May
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu