Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Život ohrozujúce VIDEO, pri ktorom každý tŕpol od strachu: Mladík mohol byť v sekunde mŕtvy

Alex pri vystúpení riskuje život
Alex pri vystúpení riskuje život (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Britské úrady zvažujú, ako postupovať v prípade mladíka, ktorý účinkoval v televíznej šou Británia má talent. Predviedol totiž číslo, ktoré bolo na hrane, podľa mnohých divákov, ktorí sa sťažovali, dokonca už za hranicou akceptovateľnosti. Išlo naozaj o život.

Britský komunikačný regulátor Ofcom možno zaháji vyšetrovanie voči televíznej súťaži Britain's Got Talent. Po tom, ako bola minulú sobotu odvysielaná prvá časť najnovšej série, totiž obdržal desiatky sťažností znepokojených, ba až pobúrených, divákov. 

Babička hitom internetu: To, čo predviedla v televízii, vyrazilo všetkým dych

Podnety sa týkali vystúpenia mladého Poliaka Alexandra Magalu, ktorý si počas neho strčil do krku meč a potom sa dolu hlavou zošmykol z tyče a zastavil sa až tesne nad zemou. Prítomná porota aj publikum vystúpenie sledovali so zatajeným dychom a značným napätím. 

Samotný aktér priznal, že jeho predstavenie ho mohlo zabiť. A už sa tak nedávno takmer aj stalo. Magala uviedol, že počas nacvičovania nebezpečného čísla mu meč prepichol pľúca a on skoro vykrvácal. Je preto na zamyslenie, či ešte takéto vystúpenia patria do televízie. 

Viac o téme: Británia má talentHltač mečov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu