Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Strašidelné zážitky z lietadla, ktoré vymyslí len život: Najbizarnejšie núdzové pristátia

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

WASHINGTON - Čo môže byť vo vzduchu horšie ako prudké turbulencie? Možností je viac. Pre cestujúcich, ktorí na palube lietadla prežili oveľa väčšie hrôzy, sú turbulencie alebo vracanie len nepríjemným šteklením.

Užívatelia sociálnej siete Reddit podľa The Sun prezradili, na aké najhoršie zážitky z lietadla si spomínajú. Nejeden z ich vtedy úprimne oľutoval, že neostal stáť nohami pevne na zemi. Istý z užívateľov si spomenul napríklad na to, ako do lietadla narazil kŕdeľ husí, ktorých mohlo byť aj sto.

Tajomná hrozba z nebies: Lietadlo so stovkami sa chystalo pristáť, vtom prišiel náraz!

Lietadlo po zrážke stratilo tri motory, spustil sa alarm a všetkých sa zmocnila panika. Lietadlo ostalo ďalších 15 minút bezradne visieť vo vzduchu a počas nich dorazili na miesto možného dopadu hasičské autá so sanitkami. Kabína sa pomaly plnila dymom a cestujúci sa už nedobrovoľne pripravovali na vlastnú smrť. Našťastie, lietadlu sa podarilo pristáť a všetci na palube sa druhýkrát narodili.

Strašidelné zážitky z lietadla,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Obrovský šok zažil aj cestujúci, ktorý odrazu videl vybehnúť pilota z kokpitu, ktorý sa zastavil pri rade pred ním. Vraj potreboval mať lepší výhľad z lietadla. Potom len poďakoval a vrátil sa späť do kokpitu.

Ďalší z cestujúcich si spomenul na zážitok svojho otca, ktorého lietadlo muselo núdzovo pristáť, pretože bolo zamorené mravcami. Bohužiaľ, aj v lietadle môže dôjsť k najhoršiemu. Na smutný zážitok si spomenul cestujúci, ktorý bol svedkom smrti na palube, keď istý starší muž zomrel asi 45 minút po vzlietnutí. Z lietadla ho vyniesli až po naliehavom pristátí na neplánovanom letisku.

Strašidelné zážitky z lietadla,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Viac o téme: LietadloLet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu