Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO z exorcizmu: "Posadnuté" dievča kričí a pľuje krv, keď z neho vyháňajú diabla

Vyteká dievčaťu z úst krv? Zobraziť galériu (3)
Vyteká dievčaťu z úst krv? (Zdroj: YouTube/Oswaldo Garzon)

LONDÝN - Znepokojivé zábery natočené kdesi v Latinskej Amerike ukazujú ženu, ktorá je vraj posadnutá diablom, ako bezvládne sedí v pokrútenej polohe na zemi a tielko ma celé postriekané od čohosi, čo vyzerá ako krv. Červená tekutina jej zároveň vyteká aj z úst.

Skutočnosť alebo fikcia? VIDEO "Diablom posadnuté" batoľa desí milióny ľudí na internete!

Dievčina je súčasťou bizarného rituálu, ktorého sa zúčastňuje niekoľko mužov. Jeden z nich čupí za ňou, fajčí a vyfukuje na ňu dym z cigarety, kým vedľa nej vidno ležať na zemi ďalšieho človeka, okolo ktorého je nakreslená biela čiara, rovnako ako okolo nej.

VIDEO z exorcizmu:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/Oswaldo Garzon)

Žena má údy vykrútené v neprirodzenej polohe, čo vidno najmä vtedy, keď sa pokúsi vstať. Miestny šaman sa z nej snaží diabla vyhnať, zatiaľ čo ona si nezrozumiteľne niečo mrmle a vydáva hrdelné zvuky. Napokon to však vyzerá, že mužovi sa jeho dielo podarí zdarne dokončiť a dievča je od zlého ducha oslobodené. Šaman uchopí zápästia ženy a trasie jej rukami hore a dole. O chvíľu sa dokáže sama narovnať a zaznie potlesk.

VIDEO z exorcizmu:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/Oswaldo Garzon)

Minulý rok bol zaznamenaný obrovský boom v dopyte po exorcizme, k čomu vraj prišlo najmä po tom, čo samotný pápež František podporil exorcistov, ktorí sa zišli na konferencii v Ríme. Tento trend je silný najmä v Latinskej Amerike, keďže pápež pochádza z Argentíny. Existencia diabla je tu vraj súčasťou viery, informoval portál mirror.co.uk.

V roku 2014 sa špekulovalo aj o tom, či František sám nie je exorcistom, teda vyháňačom diabla, a to kvôli záberom z omše na Námestí svätého Petra, kde pápež požehnal chorému mužovi na invalidnom vozíku. Položil mu ruky na hlavu a predniesol modlitbu. Všetko rovnakým spôsobom, ako to robia práve exorcisti. Vatikán to ale vylúčil s tým, že pápež sa za muža iba modlil.

Viac o téme: DiabolExorcizmus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu