Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Pekelný plán gangu Východoeurópaniek: Vkročili do Primarku, nastúpili do výťahu a konali zlo

Zlodejky sa prezliekajú vo výťahu Zobraziť galériu (2)
Zlodejky sa prezliekajú vo výťahu (Zdroj: YouTube)

DERBY - Nemali v sebe kúska hanby a okradli zákazníčku priamo v obchode. Tri ženy z východnej Európy usvedčila bezpečnostná kamera, no i tak boli dve z nich niekoľko rokov na úteku. Polícia jednu dolapila len pred pár dňami.

Kamery v anglickom meste Derby zachytávajú, ako tri ženy pôvodom z Bosny sledujú svoju obeť, ktorá práve vybrala hotovosť z bankomatu. Aby neboli nápadné, dajú si cez hlavu šatky a na seba dlhé šaty. Potom vstúpia do známeho obchodu Primark za ženou, ktorú prenasledujú. Vo výťahu sa členky gangu prezlečú, aby si obeť nevšimla, že idú za ňou. Potom si ju vyhliadnu, nastúpia do druhého výťahu s ňou, nenápadne jej z kabelky ukradnú obálku s peniazmi a odídu preč. 

Polícia prípad krátko nato objasnila. Dvadsaťtriročná Ivana Ramicová bola vlani odsúdená za krádež, ktorá sa odohrala v októbri 2013, na jedenásť mesiacov nepodmienečne. Jej dvom komplickám sa podarilo utiecť z krajiny, jednu z nich - Saidu Isovicovú - zadržali minulý týždeň v súvislosti s ďalšou krádežou v Londýne. Počas výsluchu sa priznala ku krádeži v Derby a bola okamžite poslaná za mreže na deväť mesiacov.

Pekelný plán gangu Východoeurópaniek:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Sudca bol k nej však zmierlivý, pretože má malého syna a momentálne je opäť tehotná. "Pred októbrom 2013 to bola slušná žena. Ku krádeži sa hneď priznala a nerobila problémy," argumentoval jej obhajca. Jeho slová očividne zabrali a Isovicová by sa mala dostať na slobodu za necelý rok. Tretia členka gangu je stále na slobode. 

Viac o téme: Krádež
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu