Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Úprimný list, ktorý rozplače každú matku: Buď trpezlivá, s najbližším bocianom priletím!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: spuntik)

BRATISLAVA - Sociálne siete sú plné dojemných vyznaní, mnohé majú význam len pre konkrétnych ľudí, ktorým sú určené. Avšak najnovší list, ktorý píše ešte nenarodené dieťa svojej mame, sa úžasným spôsobom prihovára netrpezlivým budúcim mamičkám. Určite stojí za prečítanie!

Milá mama, 

dnes priletí bocian. Vedelo som, že priletí, už pred týždňom som bolo pripravené. Ale povedalo som si, že musím zosilnieť a zdržalo som sa. Mami, prosím, nehnevaj sa, viem, ako veľmi na mňa čakáš a aká si z toho nervózna. Preto som sa rozhodlo napísať ti list o tom, ako tu čakám na bociana. 
Drahá mama, nemusíš sa báť, nie som tu opustené, je nás tu veľa, nedá sa to ani spočítať. Všetci čakáme na toho svojho bociana. Niektoré bábätka sú také netrpezlivé, že prehovárajú tých najrýchlejších bocianov. A bociany nedokážu odmietnuť, sú veľmi láskaví. 

Niekedy sa stane, že rodičia sú sami ešte deti alebo sa mama necíti dobre a nemôže si vziať k sebe aj dieťa. Ani nechci vedieť, aké smutné bábätká sa potom vracajú. Snažíme sa ich utešiť a rozveseliť ich. Všetci vieme, že časom sa k rodičom dostanú, tí už budú na nich trpezlivo čakať. Ty si, mamička moja, taká zábavná, veríš na hocijaké zázračné znamenia a kúpila si mi aj cumeľ. Predsa si nemyslíš, že ma namotáš na nejaký cumeľ. Ale je to od teba krásne.

Skutočne som si už dávno vybralo teba, moja milá, najlepšia, najláskavejšia mamička! Narodím sa práve tebe. Už čoskoro. A ak je to pre teba lepšie, tak mi pokojne kupuj dopredu veci a dokresľuj druhé čiarky na testoch, možno to naozaj nášho bociana urýchli. Nerob si o mňa starosti a nebuď už smutná. Neskôr už svojho bociana neprepasiem. To radšej prídem hladný, a ty ma nakŕmiš.

Keď sa na bociana posadím, rovno pošlem do testu dve čiarky, aby si vedela kedy sa presne objavím. Ale aj tak sa ešte uvidíme na ultrazvuku. Ja ti zamávam, aby si sa nebála. A potom sa stretneme v tom dome, kde mamičky vítajú svoje deti. A hoci toho nenahovorím veľa, hneď ako sa na teba prvýkrát pozriem, budeš vedieť, ako ťa silno ľúbim, mamička moja! 

Tak do skorého videnia. 

Tvoje dieťa

Viac o téme: ListVirálna téma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu