Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Čo sa nám zdá sexi na opačnom pohlaví?

Koľko ľudí, toľko chutí! Každému z nás sa páči niečo iné. Čo Slovákov najviac upúta na opačnom pohlaví?

Mýty o tom, že mužov zaujíma len vypracované telo fitnesky, nie sú podľa prieskumov úplne pravdivé. Chlapi si síce všímajú ženský zadok a nohy, ale za veľmi podstatnú považujú povahu partnerky. Pohľady žien priťahuje mužova tvár. Najviac však oceňujú, ak ich milému nechýba zmysel pre humor.

ČO OBDIVUJÚ MUŽI NA ŽENÁCH


1. Tvár
Až 99,1 percenta mužov sa vždy zahľadí do ženskej tváre. Najprv si chlapi všímajú úsmev (97,6 percenta), potom oči (91 percent) a nevynechajú ani ženské vlasy (89,4 percenta). „Mužov najviac lákajú jemné tváre, ktoré v nich vyvolávajú pocit, že ženy musia ochraňovať,“ tvrdí Caisová.

2. Povaha
Takmer 95 percent mužov si na ženách najviac cení to, aká je. Podľa Caisovej majú muži radi kamarátske ženy. „V prvom rade musia však vedieť počúvať, no na druhej strane mať aj vlastný názor,“ vraví.

3. Zadok
Ženský zadok priťahuje až 94 percent chlapskej populácie. „Pri postave ide predovšetkým o pomer pásu a bokov (40:70). Nezáleží až tak na tom, či je žena silnejšia alebo chudšia,“ hovorí sexuologička.

4. Nohy
Kočky, pozor! Až 84 percent slovenských mužov vzrušujú pekné nohy, takže sa nebojte ukázať, čo máte! Leto sa blíži, nohavice pokojne nahraďte sexi minisukňami.

5. Prsia
Pre 84 percent chlapov sú prsia najtypickejšou časťou ženského tela. Ďalším šestnástim percentám mužov je takmer úplne jedno, či má žena malé, alebo veľké prsia. Všímajú si iné partie.

ČO SA PÁČI ŽENÁM NA MUŽOCH


1. Povaha
Takmer 98 % žien je vo vytržení, keď stretne muža, ktorý je zábavný. „Muži chcú byť tí, ktorí nás stále bavia a dobýjajú. V každom z nich drieme inštinkt pravekého lovca,“ hovorí sexuologička Danica Caisová. Čo dodať, funguje to už večnosť!

2. Tvár
Podľa prieskumov internetovej stránky birdz.sk je pre ženy najpríťažlivejšia mužova tvár (96 %). Ako prvé si všímajú najmä úsmev. Hneď po ňom nasledujú oči a vlasy.

3. Zadok
„Chrumkavý“ mužský zadok zaujíma až 84,7 percenta žien. Niet divu! „Úzke boky a pekný zadok sú odjakživa symbolom mužnosti,“ komentuje túto skutočnosť známa sexuologička.

4. Brucho
Vypracované brucho oceňuje až 58,8 percenta nežnejších polovičiek. Muži, hlavu hore! Do leta síce ako Rambo vyzerať nebudete, ale za pokus to stojí.

5. Svalnaté ruky
Muži so sexi pažami sú hitom dnešnej generácie. Podobe ako bola pred pár desaťročiami in chlpatá hruď Jamesa Bonda. Svalnaté ruky totiž dnes zaujíma až 49,1 percenta žien.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu