Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Ľudia šalejú zo smutného deduška na FOTO: Príbeh, ktorý vás chytí za srdce a donúti niečo urobiť

Papaw bol smutný z toho, že prišla len jedna vnučka Zobraziť galériu (2)
Papaw bol smutný z toho, že prišla len jedna vnučka (Zdroj: Twitter)

OKLAHOMA CITY - Kelsey Harmonová je hráčka softbalu na univerzite v americkej Oklahome. Pred pár dňami zverejnila na Twitteri fotku svojho starého otca, ako sám sedí za stolom a konzumuje hamburger. Na prvý pohľad na tom nie je nič zvláštne, no keď dievčina priblížila pozadie fotografie, mnohým ľuďom sa tisli slzy do očí.

V stredu Kelsey tvítla fotku, ktorá ju zachytáva, ako večeria so svojím starým otcom. Nič nezvyčajné, no študentka potom vysvetlila, prečo jej tento moment lámal srdce. Pri stole malo totiž sedieť oveľa viac členov rodiny. "Dnes večeriam s mojím dedkom. Spravil dvanásť burgerov pre šesť vnúčat, ale ja som jediná, kto prišiel. Ľúbim ho," napísala. 

Ľudia šalejú zo smutného
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter)

Papaw, ako ho vnúčatá volajú, ich pozval k sebe preto, lebo chce, aby rodina držala pokope a aby si boli blízki. No každý každý má už svoje povinnosti, takže sa nakoniec podarilo uvoľniť len Kelsey. "Veľmi sa tešil, že nás všetkých uvidí. Dokonca urobil domácu zmrzlinu, našu obľúbenú, keď sme boli deti. Sadli sme si ku stolu a zobrala som si tanier. Dedko ale čakal, pretože chcel, aby sa ušlo každému. Po polhodine, keď bolo jasné, že už nikto ďalší nepríde, si jeden burger dal aj on. Bol sklamaný, že sa nikto iný neukázal, ale snažila som sa ho rozptýliť, aby na to nemyslel," pokračuje Kelsey. 

Ľudia šalejú zo smutného
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter)

Priznala, že absolútne nečakala, že sa jej tvít stretne s takou obrovskou odozvou. V priebehu nasledujúcich 24 hodín ho zdieľalo 70-tisíc ľudí, ktorým bolo deduška veľmi ľúto. Mnohým pri pohľade na fotku začali chýbať vlastní starí rodičia. Ďalší zas boli poriadne nahnevaní na zvyšných päť vnúčat, ktoré dedka odignorovali. Zašlo to až tak ďaleko, že sa začali Harmonovej bratrancovi Brockovi vyhrážať smrťou. Ten si svoju chybu uvedomil a zašiel za dedkom, aby ho potešil. 

Aby Kelsey celú situáciu upokojila, vyhlásila, že "papaw je v poriadku a vie, že ho všetci máme veľmi radi". "Som rada, že môj príbeh tak zaujal, pretože donútil mladých ľudí uvedomiť si, aká je rodina dôležitá. Ak kvôli tomu aspoň jeden človek zdvihol telefón a zavolal svojim starým rodičom, aby sa spýtal, ako sa majú, potom to stálo za to," dodala. 

Viac o téme: Starí rodičiaVirál
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu