Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Mladík našiel v krbe odkaz na FOTO z roku 2001: Všemocný internet, našiel jeho autora!

Odkaz trčal 15 rokov v kozube
Odkaz trčal 15 rokov v kozube (Zdroj: Twitter)

MANCHESTER - Sila internetu nepozná hranice, presvedčili sme sa o tom už mnohokrát. Mladík z anglického Manchestru nedávno využil web na to, aby pomocou neho vypátral autora odkazu, ktorý našiel vo svojom krbe.

Odkazy vo fľaši už vyšli z módy a navyše len zriedka sa stane, že ich niekto v tom mori nájde. Teraz sú "in" tajné správy zanechané v kozuboch. Jeden taký našiel doma Alex Moss, keď prerábal podlahu. Jeho autorom je istý Darren, ktorý v dome žil pred ním ešte ako tínedžer. Stálo na ňom: "Ahoj, vitaj v mojej izbe. Je rok 2001 a ja prerábam svoju izbu. Dúfam, že si užívaš život, pamätaj na to, že ťa stále sledujem! L8RS, Darren Lucas." 

Zamilovaný pár vložil do fľaše na FOTO odkaz: Odpoveď cudzinca prišla ako blesk z jasného neba

Alex sa rozhodol, že Darrena vypátra, aby zistil, o koho ide. Odkaz zavesil na Twitter s hashtagom "finddarrenlucas" (nájdi darrena lucasa) a dúfal, že chlapíka takto nájde. A našiel. Darren sa mu ozval už po pár hodinách. Dal sa s Mossom do reči a obaja muži si dobre pokecali. Dokonca padol aj návrh, aby Alex doma usporiadal párty. Možno sa tí dvaja raz naozaj stretnú aj osobne. 

Viac o téme: KrbOdkaz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu