Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Smrť po sexe s uhorkou: Oliver (46) sa vrátil do spálne k milenke, čakal na neho hrozný pohľad

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

MANNHEIM - Štyridsaťšesťročný Nemec stojí pred súdom za to, že nechtiac zabil svoju milenku, keď pri milovaní použil uhorku. Priznal, že v posteli často využívali zeleninu na spestrenie intímneho života. No naposledy sa mu to poriadne vymklo z rúk.

Oliverovi Dietmannovi hrozí až päťročné väzenie za spôsobenie smrti štyridsaťšesťročnej Ricy Varnovej v dôsledku úrazu. Títo dvaja sa spoznali v roku 2004 a o päť rokov neskôr sa stali milencami, informuje denník Bild. 

Naposledy sa stretli v júli 2014, keď Dietmann pozval Varnovú k sebe domov. Vypilli spolu štyri fľaše vína. Potom Dietmann zobral uhorku, aby partnerku uspokojil. 

Smrť po sexe s
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

"Po akte som jej ju vložil do úst. Zrazu som si ale všimol, že z kuchyne sa šíri dym. Úplne som zabudol na to, že som dal variť mäso pre psa. Bežal som do kuchyne, nakŕmil psa a potom si išiel zapáliť na balkón," vypovedal na súde. 

Manželia lekári si chceli užiť s tínedžerkou: Švédska trojka sa ukrutne zvrhla v niečo strašné

Keď sa Oliver vrátil do spálne, Rica bola v bezvedomí. "Snažil som sa jej kúsky uhorky rýchlo vytiahnuť z úst, ale boli už tak kašovité, že sa mi to nepodarilo," vysvetľuje. Pitva odhalila, že v čase smrti sa v krvi Varnovej nachádzalo štyrikrát väčšie množstvo alkoholu, než je povolený limit. Kusy uhorky jej uviazli v hrdle a ona sa udusila. "Obžalovaný si musel byť vedomý toho, že ju v takom stave nemá nechávať osamote," povedal prokurátor Reinhard Hoffman.

Viac o téme: NemeckoSexSmrťSexuálna hračka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu