Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Prežite Veľkú noc hravo!

Zobraziť galériu (3)

Majú už vaše deti pripravený korbáč či odmenu na blížiacu sa Veľkú noc? Doprajte im zážitok a nerobte si starosti s programom. V Bory Mall sa o všetko postarajú už tento piatok a sobotu 25. – 26. marca.

Veľkonočný pondelok s vlastnoručne vyrobeným korbáčom sa bude páčiť všetkým malým šibalom. Príďte si ho vyrobiť do Bory Mall. Dievčatá si zas prídu na svoje pri pletení košíkov či výrobe veselých vajíčok z recyklovateľných materiálov. Detská kreativita bude vítaná aj na špeciálnom stanovišti v kaviarni Yogi's, kde profesionálni baristi a baristky pomôžu so zdobením vajíčok trochu netradične – kávou. A to stále nie je všetko!

Prežite Veľkú noc hravo!
Zobraziť galériu (3)

Symboly Veľkej noci v podobe zajačikov či kuriatok ožijú v Bory Mall už v piatok od 15:00 hod. Príďte sa pozrieť s vašimi najmenšími na chutné živé zvieratká, ktoré vám vyčaria úsmev na tvári. Navyše kopec zábavy spestrí aj obľúbené maľovanie na tvár.

Máte radi nakupovanie? Pomôže vám štylistka

Mnohí z nás navštevujú obchody s jasným cieľom – dobre sa obliecť, vyzerať trendy a vkusne. Už sa viac nemusíte pri výbere oblečenia trápiť, pomôže vám štylistka.

Až do konca marca, každý utorok a štvrtok od 14:00 – 17:00 hod., máte možnosť poradiť sa s výberom svojho vysnívaného outfitu s odborníčkou na módu – Janou Tomas. Tá vám bude k dispozícii online na www.borymall.sk, kde sa jej budete môcť pýtať na jej rady a odporúčania. Návštevníci a návštevníčky obľúbeného nákupného centra Bory Mall majú navyše možnosť, dohodnúť si so štylistkou osobné stretnutie a nákupy. To všetko zadarmo.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu