Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kráska (28) zaplatila vysokú daň za hlúposť: Na letisku zažila potupu, pre zahanbujúce tajomstvo

Faye Wilsonová Zobraziť galériu (2)
Faye Wilsonová (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Ani krása nepomohla mladej Britke, ktorá si zaplatila letenku do Thajska, kde plánovala zostať približne mesiac. Imigrační úradníci jej totiž zakázali vstup a červenajúcu sa brunetku poslali späť tam, odkiaľ pochádza. Dôvod, pre ktorý tak urobili, je pre dievčinu naozaj zahanbujúci.

Najväčšia februárová hlúposť bratislavských tínedžerov: Za toto VIDEO sú verejnou hanbou

Faye pracuje ako kaderníčka a rok predtým strávila v Austrálii. Teraz sa však rozhodla trochu zmeniť vzduch a na mesiac sa usadiť v Thajsku, ale jej sen sa zmenil na nočnú moru. Dostala sa totiž len po letisko, z ktorého bola eskortovaná späť do Británie.

"Thajský imigračný úradník otvoril môj pas, pozeral sa doň a spýtal sa: "Čo sa tu stalo?" Tak som mu povedala, že som z neho stratila nejaké strany, pretože som bola príliš v rozpakoch, aby som mu vysvetlila skutočný dôvod. Než som však stihla niečo ďalšie povedať, poslal ma späť do Dubaja a potom do Glasgowa a zabavil mi dokumenty," uviedla pre mirror.co.uk Faye, ktorú na ceste do Veľkej Británie sprevádzala ochranka.

Kráska (28) zaplatila vysokú
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Bezradná kaderníčka použila svoj pas až osemkrát za posledných päť rokov od chvíle, kedy z neho vytrhla stránky a dovtedy nemala žiadne problémy. Teraz však padla kosa na kameň a ona musela vyjsť von s pravdou, ktorá ju dostala do ťažkostí. Z predmetnej noci si vraj pamätá len málo, ale údajne s kamarátkami vymetali bary, keď zrazu museli ísť na wc a zrejme nemali po ruke toaletný papier.

"Rozhodli sme sa, že by bol dobrý nápad použiť môj pas, čo bolo vskutku hlúpe. Boli to asi dve alebo tri strany. Bola som trochu opitá, takže som nemyslela na následky," uviedla poučená Faye, ktorá pri deportácii pocítila, čo je to byť stredobodom pozornosti. "Cítila som sa ako zločinec - ľudí pri pohľade na mňa zaujímalo, prečo po celý čas pri mne sedí úradník. Neviem, ako vyzerá zločinec, ale ja ním nie som," dodala Faye.

Viac o téme: Toaletný papierPasThajskoFaye Wilsonová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu