Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

NECHUTNÉ: Keď chcete vidieť toto VIDEO, radšej nejedzte! Naozaj len pre otrlé povahy

Toto mal pod kožou niekoľko rokov Zobraziť galériu (2)
Toto mal pod kožou niekoľko rokov (Zdroj: youtube/sandra lee)

UPLAND - Toto je nechutný moment, kedy z chrbáta muža vytláčajú pupienok. Čo pupienok, skôr pupeň či pupnisko! Video neodporúčame pozerať pri jedení, pretože by sa vám mohlo urobiť zle. A to aj tým najotrlejším povahám.

Video zachytáva dermatologičku Sandru Leeovú, známejšiu ako Doktorka Pimple Popper, ako sa trápi s pacientom, ktorý za ňou prišiel s takpovediac negustióznym problémom. Na chrbte mal pupák, pod ktorým sa črtal nejaký útvar. 

Dievčina žila šesť rokov s nechutným vakom pri uchu: Netušila, aké tajomstvo obsahuje

Lekárka do neho a okolo neho napichala tekutinu, vďaka ktorej sa zväčšil a dal jej tak lepší priestor na zákrok. Pupienok potom narezala skalpelom a pinzetou z neho vytiahla zrohovatelú cystu so zvyškami kože a vrastených vlasov. Ranu nakoniec zašila. 

NECHUTNÉ: Keď chcete vidieť
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/sandra lee)

Muž nevedel, ako dlho mal pupák na chrbte, jeho priateľka mu ale o ňom vraj hovorila už dávno. "Bral som to ako moju ochrannú známku alebo niečo podobné. Preto som s tým nešiel k lekárovi," povedal. 

Leeová pracuje ako dermatologička v Kalifornii desať rokov. Známou sa stala minulý rok po tom, ako na internete začala zverejňovať videá zo svojich menších zákrokov. 

Viac o téme: CystaPupienokVytláčanie pupáka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu