Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Dievčina po 20 rokoch odlúčenia vypátrala svojho otca: Obrovské nadšenie a potom... sexhoror!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

MELBOURNE - Dlhé roky túžila po tom, aby sa opäť stretla so svojím biologickým otcom. Jej snaha sa vyplatila, no mladá Austrálčanka to už čoskoro oľutovala. Návšteva otca u nej doma sa totiž poriadne zvrtla a všetko to skončilo hrôzostrašnou skúsenosťou, ktorá ju bude mátať do konca života.

Žena, ktorej identita nebola z pochopiteľných dôvodov zverejnená, dvadsať rokov nevidela svojho otca a čoraz viac to chcela zmeniť. Preto sa ho v roku 2014 rozhodla vypátrať. V októbri sa jej to podarilo, našla ho v austrálskom štáte Queensland. 

Tento chlap sexuje s celou svojou rodinou: DNA test potvrdil najväčší hnus, ktorého sa dopustil

Krátko nato však zistila aj to, že tridsaťosemročný muž má kriminálnu históriu; niekoľkokrát sedel za napadnutie či fyzické násilie. Aj napriek tomu ho ale pozvala k sebe a svojej rodine domov. Spolu s jeho partnerkou a synom ich ubytovala v izbe pre hostí. "Bola som taká nadšená, že som sa s ním konečne stretla. A on tiež," povedala dcéra. 

No jej radosť netrvala dlho. V jeden deň, keď ostali doma len oni dvaja, dievčinu, ktorá bola v tom čase navyše tehotná, začal otec obťažovať. Najprv povedal objím svojho ocka", potom ju pobozkal na krk, nevhodne objímal a dotýkal sa jej na intímnych miestach. Žena protestovala, no otec ju zavliekol do spálne a tam znásilnil. Po nechutnom čine dcére len povedal, aby sa osviežila a odišiel. 

Dievčina po 20 rokoch
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Keď sa vrátil domov jej manžel, všetko mu povedala. Okamžite privolali políciu, ktorá chlípnika zatkla a obvinila zo znásilnenia a incestu. Ten síce chvíľu tvrdil, že iniciátorkou sexu bola práve jeho dcéra a on urobil len to, čo žiadala, pretože ju nechcel stratiť, no nakoniec sa priznal. Súd v Melbourne ho odsúdil na štyri roky, pričom po dvoch rokoch bude môcť požiadať o podmienečné prepustenie. 

Na základe dodatočnej lekárskej správy od psychológa sa ale odvolací súd rozhodol zmierniť rozsudok na tri roky s možným podmienečným prepustením po osemnástich mesiacoch, informujú austrálske médiá. Píše sa v nej, že mentálne postihnutý odsúdenec vyrastal v strašných podmienkach. Jeho matka bola alkoholička, ktorá často menila priateľov a záležalo jej len na tom, kedy dostane ďalšiu penziu, aby si mohla kúpiť chľast. Jedával len dvakrát denne, a to jednu celozrnnú tyčinku na raňajky a večeru so sušeným mliekom. Ako desaťročný začal fajčiť marihuanu a rok neskôr sa odsťahoval k babke, kde sa zaplietol s dvadsaťšesťročnou susedkou. Krátko nato skončil na ulici a v mládežníckych ubytovniach. V štrnástich rokoch sa dal dokopy s matkou svojej dcéry, ktorá vraj ale od neho po 26 dňoch od pôrodu dievčatka odišla. Mal vtedy osemnásť. 

Viac o téme: AustráliaZnásilnenieIncest
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu