Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Patrik postavil iglu na FOTO a chcel ho prenajať: Stalo sa niečo, s čím vôbec nerátal

Patrick so spolubývajúcim
Patrick so spolubývajúcim (Zdroj: Facebook/Justin Seeley)

BROOKLYN - Myslíte si, že stráviť mrazivú noc vo vyhriatom iglu môže byť lákavé? Ani náhodou! Brooklynčan sa rozhodol svoje iglu prenajímať cez populárnu webovú stránku a čakalo ho nemilé prekvapenie.

Známa stránka Airbnb.com, ktorá sprostredkúva rekreačné ubytovanie, Brooklynčana Patricka Hortona nahnevala. Hoci uznala, že jeho iglu je skutočne dômyselne postavené, nespĺňalo podľa spoločnosti normy obsadenosti, a tak ho zakrátko odstránili z výsledkov vyhľadávania, čo staviteľov veľmi sklamalo.

V Miloviciach sa objavila dvojmetrová ľadová guľa!

Za jednu noc strávenú v iglu si pýtali 200 dolárov (183 eur). Mladíci totiž iglu vybavili svetlami, prikrývkami aj špeciálnymi nepremokavými vankúšmi. Zákazníkom tiež prisľúbili, že im v iglu nehrozí žiadne nebezpečenstvo a jeho steny sú dostatočne pevné, aby sa nezrútili. Brooklynčania si mysleli, že niekto by predsa len mohol zaplatiť za takýto prenájom, keďže rande v iglu patrí medzi netradičné romantické zážitky na celý život. „Koľko dievčat môže povedať, že mali rande v mestskom iglu?“ myslel si vynaliezavý Patrick, ktorý postavil iglu so svojimi spolubývajúcimi, Griffom Jonesom a Justinom Seeleyiom, za šesť hodín, spresnil Huffingtonpost.com.

We got snowed in and built an igloo this weekend. #IndiaStreetIgloo

Zveřejnil(a) Justin Seeley dne 24. leden 2016

...

Viac o téme: IgluPatrick Horton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu