Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Mladík čistil auto od snehu a netušil, že sa v ňom deje niečo strašné: Mŕtva priateľka aj syn!

Sasha sa otrávila jedovatým plynom Zobraziť galériu (3)
Sasha sa otrávila jedovatým plynom (Zdroj: Facebook)

NEW JERSEY - Mladá mamička so svojím ročným synom zomrela, zatiaľ čo jej partner odpratával sneh okolo auta. Keď nazrel do vozidla, naskytol sa mu strašný pohľad - tri nehybné telá, z ktorých dve už boli po smrti.

Sasha Lynn Rosová uplynulú sobotu večer sedela spolu so synčekom Messiahom a dcérkou Saniyah v bielej mazde a čakali, kým Felix Bonilla odprace sneh okolo auta. Dvadsaťtriročná žena zapla motor, aby si mohli vo vnútri prikúriť. Čo ale nevedela, bolo, že výfuk bol upchatý snehom, čiže všetok plyn išiel dovnútra a pomaly posádku dusil na smrť. 

Mladík čistil auto od
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Vražedný sex v aute: Pár (†25, 32) zomrel počas milostných hier

Felix nahliadol do auta, aby skontroloval rodinu, až po dvadsiatich minútach. Všetkých troch našiel v bezvedomí. Privolaní záchranári ich previezli do nemocnice, no v prípade Sashi a Messiaha už mohli len konštatovať smrť. Trojročnú Saniyah sa podarilo zachrániť, no naďalej ostáva v kritickom stave, informoval denník New York Post. 

Mladík čistil auto od
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Rosová s chlapčekom sú jednými z obetí snehovej búrky, ktorá uplynulý víkend zasiahla východné pobrežie Spojených štátov. Nezabila ich však fujavica, ale oxid uhoľnatý. Je to bezfarebný plyn bez zápachu, takže ak sa náhodou nachádza v okolí, človek to nemá ako zistiť. Na rovnakú otravu zomrel v sobotu v noci aj muž z Pennsylvánie, keď sedel v aute a čakal, kým sprejazdnia cestu. 

Viac o téme: OtravaSnehová búrkaOxid uhoľnatý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu