Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Piataci súložili priamo v triede

LOUISIANA - Štyria piataci z amerického štátu Louisiana čelia obvineniam zo sexu na verejnom priestranstve. Akt neskrývali ani pred vlastnými spolužiakmi a súložili priamo v triede. V čase incidentu nebol na mieste žiadny pedagogický dozor.

Žiakov základnej školy v Spearsville na severe štátu Louisiana zatkli v utorok. Skupinku tvorili dve 11-ročné dievčatá, jeden 12-ročný a jeden o rok starší chlapec. Školáci sú obvinení z oplzlosti, ďalší 11-ročný chlapec zasa z napomáhania, pretože pri akte sledoval, či do triedy nesmeruje učiteľ. "Za 44 rokov tejto práce ma nič nešokovalo viac ako tento prípad," povedal oblastný šerif Bob Buckley.

Podľa úradov sa incident stal ešte 27. marca a to v škole, ktorú navštevujú deti už od predškolského veku až po maturitu. Žiaci sú počas prestávok pod dozorom učiteľov, tentoraz však dozorujúci učiteľ odišiel na celých 15 minút. Trieda asi s desiatimi žiakmi zostala nestrážená. "Keď učiteľ neprichádzal, štvorica začala v triede sexovať. O incidente sa zástupcovia školy dozvedeli na druhý deň iba vďaka tomu, že jeden z piatakov povedal o udalosti žiakovi z vyššieho ročníka. Práve on informoval učiteľa a škola upozornila políciu.

Mená študentov zostávajú neznáme, polícia ich ani nemieni zverejniť. Deti sú už doma, no čaká ich súd pre mladistvých. Ani šerif Buckley však nevedel odhadnúť aké tresty im hrozia.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu