Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Natália Puklušová, namiesto do krajiny zázrakov takmer išla na druhý svet

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: PR)

Natália Puklušová sa itenzívne pripravuje na svoju novú rolu – Alenku v krajine zázrakov. Jediná účinkujúca zo Slovenska v obrovskom ruskom cirkusovom muzikále, ktorý k nám zavíta už v máji tohto roka si na ceste za prvým stretnutím so spoluúčinkujúcimi zažila doslova horor.

„Pretože súbor je s predstavením práve na turné, bolo výhodné stretnúť sa v Soči, kde hrali predstavenie,“ – spúšťa opis strastiplnej cesty sympatická herečka a pokračuje: „Ach bože, let bol neskutočný. Letela som z Viedne do Istanbulu, kde sa let zrušil a musela som čakať 12 hodín na ďalší. Ešteže je letisko v Istanbule obrovské, videla som asi všetko. Z Istanbulu som konečne vzlietla do Soči, no tam sa pretrhli mračná a snežilo tam o dušu spasenú,  takže sme nemohli pristáť. To ale nikto z pasažierov netušil. Keď sme pristáli a začali sa nadšene obliekať a vyberať batožinu, letušky nás posadili späť do kresiel v lietadle, že máme ostať na miestach. Nechápala som, prečo mám na mobile stále tureckú sieť, dokonca som ho niekoľkokrát reštartovala. Napokon pilot po čase zahlásil, že sme pristáli na juhu Turecka v meste Samsun, pretože je v Soči  nenormálna snehová výchrica. Čakali sme kým natankujú lietadlo asi hodinu. Potom pilot zahlásil, že  skúsime opätovne do Soči, a keď sa to nepodarí,  vrátime sa do Istanbulu. Myšlienka, že tam mám stráviť dalšie hodiny, bola nepredstaviteľná. Unavená som v lietadle zaspala, až kým ma neprebudili brutálne turbulencie,  hoci som bola pripútaná, hlava mi lietala ako handrovej bábike.  Napokon, i keď s komplikáciami a turbulenciami, sme v Soči pristáli, ale priznám sa, v duchu som sa nadobro rozlúčila s celou rodinou...“

Všetko jej vynahradilo však úžasné predstavnie, ktoré stihla a prvá neformálna skúška so súborom. Zlý začiatok, koniec dobrý. „Stretnutie s predstaviteľmi súboru sa neobišlo bez neformálneho posedenia v reštaurácii pomenovanej po rozprávkovom hrdinovi – Sadko.  Tam sme prebrali niekoľko detailov k predstaveniu a konečne som ochutnala kotlet po Kyjevsky, o ktorom som už veľa počula. Skvelé jedlo, nevydržala som moje povianočné predsavzatie a dala som si i tanier boršču.“ Teraz sa už šijú šaty pre Natáliu a onedlho poletí do Moskvy, aby si so súborom zladila čo sa musí doma naučiť.

Predstavenia sa uskutočnia od 15. mája zatiaľ v mestách Bratislava, Košice, Banská Bystrica, Poprad a Spišská Nová Ves. VSTUPENKY ZAKÚPITE V SIETI PREDPREDAJ.SK.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu