Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Tínedžerka (18) ukázala, čo s ňou urobilo denné pitie energetických drinkov: Nerobte to!

Dion Parrattová
Dion Parrattová (Zdroj: Facebook/Dion Parratt)

KETTERING - Najprv si myslela, že keď prestane jesť, bude chudnúť, a keď bude piť veľa energetických drinkov, nebude sa cítiť unavená. V dospievaní človek urobí veľa hlúpostí, no na niektoré potom môže doplácať celý život tak, ako Dion.

Nie, naozaj nie sú zdravé. „Toto sa vám stane, keď budete tráviť detstvo pitím energetických nápojov,“ napísala na Facebook Dion Parratt, ktorá zvykla vypiť štyri až päť energetických drinkov denne. Dnes má po tele drôty pripojené k elektrokardiogramu, ktorý monitoruje jej zdravotný stav 24 hodín denne.

Stres zažívajú už aj deti na základnej škole: Niektoré musia dokonca brať lieky na spanie!

Dion začala byť na drinkoch závislá. Odkedy dospela, všetkým rodičom odporučila, aby svojim deťom energetické drinky zakázali piť. Dievčina má totiž vďaka nim veľké problémy so srdcom a tlakom. „Predtým, ako budete piť energetické drinky, premýšľajte, čo urobia s vaším telom,“ vyhlásila tínedžerka, ktorá s pitím drinkov začala už ako 7-ročná školáčka, píše Mirror. 

I'm aware I look fat as fuck here but I thought long and hard about uploading it. This is what happens when you spend...

Zveřejnil(a) Dion Parratt dne 14. leden 2016

...

Viac o téme: Dion ParrattEnergetické drinky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu