Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Žena zostala v šoku: V autoumyvárni na podlahe naďabila na časť ľudskej tváre

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

LIVINGSTON - Súdne dokumenty odhaľujú nové detaily o nehode, ktorá sa odohrala ešte v septembri roku 2013. Kamionista David Welk vtedy zrazil dôchodcu, ktorého nechal ležať na ceste v Montane a bez pomoci odišiel. Mŕtve telo následne prešlo ďalšie auto, ktoré obeti strhlo časť tváre a jeho majiteľ zašiel do umývarne. Tam pozostatky objavila veterinárka Kimberley Kriegeová, ktorá si prišla umyť svoje vozidlo.

Detaily vraždy Američanky (†35) v Taliansku: Migrant prehovoril o tom, ako ju po sexe zabil

Incident sa odohral ešte 30. septembra 2013, ale otrasné podrobnosti sa dostali na svetlo sveta až teraz, pretože Kriegová sa rozhodla podniknúť právne kroky proti dopravnej spoločnosti, ktorej vodič dôchodcu Elgieho Bedforda (†81) zrazil. Žiada zaplatenie liečebných nákladov, náhradu škody za ušlý zisk a citové utrpenie spôsobené nedbanlivosťou.

Bedford bol na výlete za svojimi vnúčatami do Texasu, keď zastavil pri krajnici a z neznámych dôvodov vystúpil z auta. Vtedy ho zasiahol kamión vedený Davidom Welkom. Toho zatkli po výpovedi jeho kolegu, ktorý sa s ním v nákladiaku viezol a spal. Keď vozidlo do niečoho narazilo, prebudil sa a pýtal sa vodiča, čo sa stalo. Vrátili sa na miesto nehody a Welk išiel skontrolovať cestu. Údajne to bolo iba oblečenie, ale pri tejto výpovedi vyzeral byť nervózny a rozrušený.

Telo neskôr prešlo ďalšie auto, ktoré šoféroval 31-ročný Wryan Young. Jeho vozidlo zanechalo po očiste v autoumývarni na podlahe "veľkú časť Bedfordovej tváre".  Nikto na ňu neupozornil až do chvíle, keď ju objavila Kriegeová. Nielen že utrpela značnú emocionálnu ujmu, ale navyše sa podľa jej slov k nej správala privolaná polícia ako ku zločincovi.

Welk bol v roku 2014 odsúdený na šesť rokov odňatia slobody, rok si medzitým už odsedel vo väzbe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu